U Tower Center Rijeka stigle su najnovije kolekcije odjeće i obuće najpoznatijih svjetskih brendova, a želite li biti u trendu, svakako svoju garderobu obogatite širokim hlačama. Palazzo i culotte hlače, odnosno široke lepršave hlače, prve duge gotovo do poda, a druge do gležnjeva, jedan su od glavnih proljetnih trendova u kojem ćete zasigurno uživati. Uske u struku i široke pri dnu, nude jednaku slobodu kretanja koju imate dok nosite suknju ili lepršavu haljinu.

CULOTTE ILI PALAZZO
Culotte su u modu ušle u 80-ima i tada su se zvale jednostavno suknja-hlače. Pristaju svima, a posebno ženama jačih bokova. Palazzo hlače nosile su se još 30-ih godina 20. stoljeća, a najbolje ih nose visoke i vitke žene.
Koje god odabrali, odlično se uklapaju u trend ležerne poslovne odjeće koja ne traži pripijena, stroga poslovna odijela. Široke hlače mogu se jednako dobro kombinirati s klasičnom bijelom majicom ukrašenom tek zanimljivim printom, pamučnom bijelom košuljom, korzetom ili kratkim topićem. Na sve navedeno se za prohladne proljetne večeri može staviti klasična kožnata jakna ili pak topli pleteni pulover.

Culotte hlače, 131,40 kn, Amadeus, 2. kat
Majica LBT, 94,05 kn, Europa 92, 3. kat
Torba Desigual, 317,40 kn, Fashion&Friends, 2. kat
Tenisice Pepe jeans, 599,00 kn, Shoe be do, 3. kat
Šilterica, 69,90 kn, Reserved, 4. kat
Naušnice, 39,90 kn, Reserved, 4. kat
 


ODABIR UZORKA
Što se tiče obuće, u obzir dolazi sve, od tenisica, klasičnih salonki, do šlapica.
Svoj stav prilikom odabira širokih hlača možete izraziti odabirom zanimljivih i odvažnih uzoraka, a ako ste skloni klasici, dobra je ponuda hlača u boji pijeska ili pak onih izrađenih od klasičnog trapera.  

Viskozne culotte hlače s uzorkom, 169,90 kn, Orsay, 2. kat
Košulja, 119,90 kn, Reserved, 4. kat
Torbica Replay, 1.040,00 kn, Fashion&Friends, 2. kat
Natikače Guess Botali, 769,00 kn, Mass, 2. kat
Obruč za kosu, 49,90 kn, Reserved, 4. kat Obruč za kosu, 49,90 kn, Reserved, 4. kat