Proljeće u našu svakodnevnicu unosi dašak ležernosti i opuštenosti. Stoga se okrećemo udobnoj i prozračnoj odjeći, laganom make up-u, a isto tako i čim jednostavnijim i prirodnijim frizurama.

Jedna od omiljenijih frizura za visoke temperature je pundža. Dovoljno je elegantna da ju odaberemo za svečane prilike ili da ju ukomponiramo u poslovni look. U kombinaciji s pletenicom, pundža će izgledati još posebnije i glamuroznije. Raspuštena  i blago valovita kosa koja izgleda kao da ste maloprije izašli iz mora, mnogima je prvi izbor u ljetnim mjesecima. Jednostavna je za oblikovanje i održavanje i pravi je predstavnik boho stila. Ukoliko ste pozvani na vjenčanje, a dosadile su vam već viđene frizure, krajeve kose svežite, a ostatak raspustite da romantično pada niz ramena. Pletenice ispletene na razne načine idealan su, praktičan i ženstven dodatak svakoj kosi.

Za najmoderniju frizuru ovog ljeta s kojom ćete zasjati ma gdje se pojavili, inspirirajte se prijedlozima frizerskog salona Simple i posjetite ga u Tower Centru.

Odlična vijest je da je Frizerski salon Simple uveo VESELI UTORAK- Svaki utorak 20% popusta na sve koloracije.