Dok Halid pjeva u meni jesen je, mada kažu svi da sad proljeće je, i dok naša Karla ne zna što u ove tople jesenske dane odjenuti, nije ni meni lako.

Kako se slikati na + 24 stupnja u vunenom džemperu ili kaputu. Što odabrati, a da miriše na jesen? Uz svojih par dodataka odglumila sam hladniju jesen, odabir je pao na duge haljine.

Haljina, 599 kn. Kapa, 79,90 kn. Rukavice 139,90 kn. Torba, 249,90 kn. Čizme 299,90 kn.
Sve RESERVED

Radi se o maxi haljinama dugih rukava, koje nam pomažu da se osjećamo ženstveno i romantično. Mogu se nositi u svim prilikama, ovisno nosite li ih uz tenisice, cipele ili čizme. Sve je do vas i vašeg ukusa. Važno je da je haljina maxi i dugih rukava. Ja sam izabrala dva razigrana uzorka, jedan cvjetni i jedan kašmir. Haljina je upravo odličan odabir za sva godišnja doba, jer možete birati razne asesoare, koji će samo dodatno naglasiti haljinu.

Haljina, 349,90 kn. Torba, 199,90 kn. Rukavice, 139,90 kn. Čizme, 249,90 kn
Sve RESERVED

Cvjetni dezen najpopularniji je trend ove sezone i moći ćete ga nositi u svim prilikama. Lepršavi modeli haljina neodoljivo nas podsjećaju na ljeto, a možete ih bez problema nositi i tijekom zimskih dana. Ja sam odlučila haljine kombinirati francuskim kapicama, prepoznatljive pod nazivom beretka. Upravo su beretke doživjele svoj “come back” u ovoj modnoj sezoni. Nosi se u kombinaciji s haljinama, suknjama, hlačama i to na bezbroj načina.

Kapa, 79,90 kn. Rukavice 139,90 kn.Torba, 249,90 kn. Sve
RESERVED
Kapa, 79,90 kn. Rukavice 139,90 kn. Torba, 199,90 kn Sve RESERVED

Pa zašto ne probati. Probaj i ti. Pitate se kome pristaje ovaj tip kape? Beretke pašu svim oblicima lica poludugoj i dugoj kosi.

Ja to tako, a sad red je na tebi. Smjelo kreni do promjene u sebi.

Do fotkanja vaša E.G. Eki.

Fotoa: Vivian Lokmer Šulina, La Vie Studio