Iza nas su vremena kada je sportska odjeća bila rezervirana samo za sportske terene i teretane.  Sportski i ležerni stil odijevanja u trendu je iz sezone u sezonu, a u njemu će i ovog proljeća uživati svi koji se istovremeno vole osjećati cool i ugodno u svojoj odjevnoj kombinaciji.

Udobni i ležerni odjevni komadi spajaju se s nespojivim - visokim petama i upečatljivim modnim dodacima, a možete ih pronaći tamo gdje su se ranije najmanje očekivali, na poslovnim sastancima i u večernjim izlascima.

Replay

Replay

Talijanski brend Replay predstavlja cool sportsku kolekciju u kojoj vladaju široke trenirke, oversize majice i sportske jakne, koje uz malo mašte i kreativnosti postaju stylish komadi ugodni za nošenje i odlični za kombiniranje. Široke dukse idealno se uklapaju s bezvremenskim traper kratkim hlačama, dok duge jakne možete nositi u svim prigodama i namijenjene su svim ženama koje žele istaknuti svoj modni izričaj. Svakako ne zaboravite cjelokupni outfit zaokružiti fantastičnim tenisicama i drugim upečatljivim modnim dodacima. Cijelom kolekcijom prevladavaju nježne pastelne nijanse koje neodoljivo podsjećaju na tople, sunčane dane, dok za odvažniji sportski look tu su i komadi u jarkoj boji.

Replay

Klasična sportska odjeća sa zanimljivim detaljima proljetni je must-have. Iako je ležernost na prvom mjestu, u jedinstvenoj Replay kolekciji možete odabrati i komade koji će vašem outfitu dati notu glamura. Zapamtite, svaki odjevni komad izgledat će jedinstveno, ako se vi u njemu osjećate privlačno i samouvjereno. Zato je prilikom odabira looka najvažnije da budete autentični.

Pronađite svoje sportske favorite u poslovnici Replay u Tower Centeru.

Replay, 670 kn na akciji 469 kn

Replay, 740 kn 

Replay, 850 kn na akciji 595 kn

Replay, 1.010 kn na akciji 606 kn

Replay, 670 kn

Replay, 670 kn

Replay, 740 kn

Replay, 740 kn

Replay, 1.010 kn

Replay, 1.010 kn

Replay, 1.120 kn

Replay, 1.270 kn, na akciji 889 kn

Replay, 1.950 kn, na akciji 1.365 kn