Nakit je oduvijek naš najpoželjniji i najomiljeniji modni dodatak. Sposoban je svaku kombinaciju dodatno začiniti i oplemeniti te joj dodati onaj završni touch. Dok smo tijekom zimskih mjeseci birali nešto decentnije i jednostavnije naušnice, narukvice i ogrlice, proljeće nam je donijelo upečatljivije i raskošnije komade nakita. 

Idealno će se uklopiti u modne trendove i odigrati savršenu stilsku igru s ovosezonskim trendi odjevnim predmetima. Zlato i dalje vlada svijetom nakita. Odiše elegancijom i romantikom, a pristajat će i uz dnevne i uz večernje kombinacije. Raskošne zlatne naušnice različitih oblika i ukrašene brojnim zanimljivim detaljima naglasit će i najjednostavniji outfit.

@argentum_hr

Osim zlata, među naušnicama prevladava šarenilo te detalji poput resica, bisera, cirkona, cvijeća, školjkica, pa čak i voća. Uz takav nakit ne možete proći nezamijećeno. Kada je riječ o ogrlicama, ističu se modeli s velikim privjescima ili ogrlice koje su sastavljene od više slojeva. Kao takve, prekrasno će se ukomponirati s laganim bluzama otvorenih ramena. S narukvicama i prstenjem možete se poigrati i slagati ih u više nizova. Kombinirajte jednostavne tanke narukvice ili prstenje s upečatljivim i efektnim modelima s privjescima.


@theofficialpandora

Kreativan, šaren, zabavan i raskošan – tako možemo opisati nakit koji ćemo nositi ovog proljeća i ljeta. U Tower Cenetru pronađite svoj omiljeni komad nakita koji će uljepšati svaki outfit i podići ga na novu razinu.

Zlatarna Celje

Zlatarna Celje

Argentum, 740 kn na akciji 370 kn

Argentum, 950 na akciji 475


Argentum, 580 kn na akciji 280 kn

Watch Centar, 309 kn

Watch Centar, 349 kn

Kamena duga, 79 kn

Kamena duga, 147 kn