Dok se pripremate za dolazak vašeg slatkog novorođenčeta kući možda se pitate "Što mi stvarno treba?". Ako se na vrijeme pripremite proći ćete kroz prve dane i tjedne bez nepotrebnog trčanja po trgovina te osigurati sebi i bebi mir i vrijeme za maženje.

Ima li što slađe od robice za bebe i najmlađe? Minijaturne dimenzije, šarene tkanine i duhoviti natpisi dječju robicu čine neodoljivom. Kaputići, jaknice i haljinice, sve što nosite vi, danas možete odabrati i za svoje dijete. Dječji brendovi iz sezone u sezonu lansiraju nove kolekcije koje izgledaju prekrasno. Naravno, pri odabiru odjeće važno je voditi računa da materijali budu kvalitetni i udobni. 

Baby Center, 99,99 kn

 Baby Center, 189,99 kn

Baby Center, 59,99 kn

Pelene su osnova za svako novorođenče. Odabir između platnenih i jednokratnih može biti dosta zbunjujuč i na kraju završi s plusevi i minusima s obje strane. Odabir neka bude na vama i na tome što vašoj obitelji više paše. Možete neko vrijeme koristiti oboje pa se kasnije odlučiti što vam više paše.

Ako dojite ne treba vam ništa osim vaših grudi. Ako planirate adaptirano mlijeko bilo bi dobro da se posavjetujete s vašim liječnikom, kao i o tome koje i koliko adaptiranog mlijeka imate kad dođete kući.

Koji god krevet odabrali (krevetić, koljevka..) Američka pedijatrijska akademija preporučuje da vaša beba spava u istoj sobi s vama barem prvih 6 mjeseci života. 

Beba.hr, Kikkaboo posteljina 6u1 540,00 kn, na akciji 378,00  kn

Trebat ćete i autosjedalicu za dijete pri izlasku iz bolnice jer su autosjedalice obavezne. 

Ono što ne smijemo zaboraviti je da autosjedalice spašavaju živote i djeca bi se trebala u njima voziti što je dulje moguće.

To nam pokazuje i europski standard sigurnosti koji se zove i-Size, a prema njemu se preporuča upravo što dulja vožnja djeteta u suprotnom smjeru. Istraživanja potvrđuju da su bebe u automobilu sigurnije u smjeru suprotnom od smjera vožnje do dobi od najmanje 15 mjeseci. Bebina glava je do tada teža i vrat ne može izdržati snagu prosječnog frontalnog udara, a nakon 15 mjeseci vrat se razvije dovoljno da se odupre takvoj snazi. Za malu djecu, koja putuju u smjeru suprotnom od smjera vožnje, povećava se sigurnost u slučaju nesreće.

Magic Baby, 1.899 kn na akciji 1.329 kn

Odlične vijesti stižu iz Magic Baby i Beba.hr. 

Magic baby ovaj mjesec slavi 32. rođendan! Stoga su pripremili posebne rođendanske pogodnosti za sve  kupce.

  - od 1.-7. veljače 2021. donosimo ROĐENDANSKI TJEDAN  uz 20% popusta na sav namještaj, posteljine,deke i madrace

  - popust na namještaj podrazumijeva drvene krevetiće, komode i ormare te Maxi-Cosi, Kinderkreaft, Joie i Cam kolijevke i krevetiće. Popust na posteljinu podrazumijeva opremu za krevetiće, navlake Florin, jastuk, jastučnice, plahte, poplun, ogradice, baldahin. Popusti se ne zbrajaju s drugim pogodnostima i ne odnose na brandove Stokke, Cutie Cloud i Bugaboo.

Magic Baby, 1.899 kn na akciji 1.519 kn

Magic Baby, 1.299 kn na akciji 1.329 kn

U našoj trgovini beba.hr na 4. katu Tower Centra  do 14.02. imaju sljedeće popuste:

- od četvrtka 04.02. do nedjelje 07.02. -30% popusta na cijeli Kikkaboo asortiman

- od ponedjeljka 08.02. do srijede 10.02. -30% popusta na Pupill kape,rukavice,šalove, i 30% popusta na sve skafandere i jakne

- od četvrtka 11.02. do nedjelje 14.02. popust 30% na cjelokupni asortiman baby tekstila

Beba.hr, kompakta kolica Kikkaboo Libro 990,00 kn, akcijska cijena: 693,00 kn

Beba.hr, autosjedalica Kikkaboo Odyssey (0-18kg) 2.190,00 kn, akcijska cijena: 1.533,00 kn


Beba,hr, Kikkaboo Vreća za spavanje. Veličina 6-18 mjeseci 250,00 kn Akcijska cijena: 175,00 kn