Osim škola, svoja vrata će uskoro, za one najmlađe, otvoriti i vrtići. Polazak u vrtić velika je promjena za svako dijete. Prvi put se odvajaju od roditelja i poznate okoline, ali isto tako, to za njih znači početak neke nove avanture, upoznavanje brojnih prijatelja te otkrivanje veselog svijeta zabave i igre. Kako biste svog klinca ili klincezu pripremili za vrtićke pustolovine, potrebno je nabaviti nekoliko sitnica.

Odjeća

Udobne trenerke ili tajice idealne su za nesmetano uživanje u raznim aktivnostima. Kombinirajte ih s laganim pamučnim majicama i ne zaboravite spakirati rezervni komplet, budući da se djeca u naletu igre često zaprljaju i smoče.

Reserved, džemper 99,90 kn i suknja 89,90 kn 

Reserved nudi velik izbor pamučnih jednobojnih trenirki od 69,90 kn 

Kik 

Pepco, majica s kapuljačom 100 % pamuk ili s visokim udjelom pamuka, veličine: 104-134 cm, za dječake, sa zatvaračem i džepovima, s Marvel ili Spider-Man otiskom – 35 kn  


Obuća

Od obuće, najbolji izbor su mekane papuče. Pritom izbjegavajte natikače i klompe jer su neudobne i nespretne za nošenje. Za izlazak u park potrebne su udobne tenisice, ukrašene omiljenim crtanim likovima vašeg djeteta ili kul svjetlećim detaljima. Približava se sezona kiša, pa će biti neophodna vodonepropusna obuća ili čizme, kako bi mališanima stopala ostala suha prilikom skakanja u lokve.

Ciciban, od 165 kn 

Ciciban, od 169 kn  

Ciciban, od 269 kn  

Ciciban, od 319 kn 

CCC, 249 kn 

CCC, 179 kn  

CCC, 119 kn  

Ciciban, 159 kn


Nakon što se umore od cjelodnevnih aktivnosti, važno im je osigurati toplu pidžamu u kojoj će uploviti u svijet snova i napuniti baterije za nove pustolovine. Zabavni ruksaci šarenih boja, uzoraka i zanimljivih detalja razveselit će najmlađe. Kako bi vaše dijete bilo spremno za razigrane vrtićke dane, inspirirajte se raznim artiklima iz trgovina Tower Centera. Neka odlazak u vrtić bude što veseliji i bezbrižniji!

Baby Center, 189,99 kn 

Baby Center, 119,99 kn

Baby Center, 149,99 kn

Baby Center, 129,99 kn

Baby Center, 69,99 kn

Baby Center, 269,99 kn

 

Baby Center je pripremio odlične ponude od vrtićkih ruksaka do školskih torbi, od autosjedalica do kolica, školskog pribora do edukativnih i zabavnih igračaka! Katalog je pogledajte ovdje.