Osim škola, svoja vrata će uskoro, za one najmlađe, otvoriti i vrtići. Polazak u vrtić velika je promjena za svako dijete. Prvi put se odvajaju od roditelja i poznate okoline, ali isto tako, to za njih znači početak neke nove avanture, upoznavanje brojnih prijatelja te otkrivanje veselog svijeta zabave i igre.

Kako biste svog klinca ili klincezu pripremili za vrtićke pustolovine, potrebno je nabaviti nekoliko sitnica. Udobne trenerke ili tajice idealne su za nesmetano uživanje u raznim aktivnostima. Kombinirajte ih s laganim pamučnim majicama i ne zaboravite spakirati rezervni komplet, budući da se djeca u naletu igre često zaprljaju i smoče. 

Kik, majice od 25 kn

Reserved, haljina 149,90 kn

Reserved, majica s kapuljačom 99,90kn

Pepco, 50 kn

Pepco, 50 kn

Pepco, 26 kn


Baby Center, 189,90 kn 

Od obuće, najbolji izbor su mekane papuče. Za izlazak u park potrebne su udobne tenisice, ukrašene omiljenim crtanim likovima vašeg djeteta ili kul svjetlećim detaljima. Približava se sezona kiša, pa će biti neophodna vodonepropusna obuća ili čizme, kako bi mališanima stopala ostala suha prilikom skakanja u lokve. 

Ciciban, 449 kn

Ciciban, 489 kn

Ciciban, 449 kn

Ciciban, 489 kn

Ciciban, 489 kn

Froddo, 198 kn

Froddo, 184 kn

Pepco, 75 kn

Nakon što se umore od cjelodnevnih aktivnosti, važno im je osigurati toplu pidžamu u kojoj će uploviti u svijet snova i napuniti baterije za nove pustolovine. 

Baby Center, 189,90 kn

Baby Center, 192,99 kn

Zabavni ruksaci šarenih boja, uzoraka i zanimljivih detalja razveselit će najmlađe. Kako bi vaše dijete bilo spremno za razigrane vrtićke dane, inspirirajte se raznim artiklima iz trgovina Tower Centra. Neka odlazak u vrtić bude što veseliji i bezbrižniji!

Baby Center, 149,90 kn

CCC, 299 kn

Pepco, 12 kn

Baby Center, 131,99 kn

Pepco, 26 kn