Sigurno ste primjetili da ja volim blokiranje boja ili ti color blocking. Pa da ponovimo što znači u modnom svijetu “blokiranje boja”. Pa color blocking je metoda nošenja više jakih-žarkih boja u jednoj outfit kombinaciji. Odjeća se vrti oko dvije ili više boja. Rezultat je jednostavan, a krajnji rezultat je vrlo šik. 

Kako se blokirati? Proces blokade boja vrlo je jednostavan kao što i zvuči; dodavanjem blokova čvrstih boja u jedan niz. Tako jedan odjevni komad odjeće može imati podebljan, geometrijski otisak koji podsjeća na šareni uzorak, ili cijeli izgled može biti obojen komadima odjeće u različitim bojama, koji su svi čvrsti.

Jakna, 1.499 kn
GERRY WEBER. Suknja 559,30 kn
GERRY WEBER. Bluza, 419,30 kn
GERRY WEBER. Torba, 769,30 kn FASHION&FRIENDS. Čizme, 1.323,30 kn FASHION&FRIENDS

Da biste postigli uspjeh s blokadom boja, obično se kombinirane boje nalaze nasuprot kotaču s bojama. Danas su moje block boje narančasta i pink. Iako je kožna jaknica jarko pink boje, kombinirala sam je s oranž-crnom torbicom.


Jakna, 1.499 kn
GERRY WEBER. Suknja 559,30 kn
GERRY WEBER. Bluza, 419,30 kn
GERRY WEBER. Torba, 769,30 kn FASHION&FRIENDS.

Torba, 769,30 kn FASHION&FRIENDS. Čizme, 1.323,30 kn FASHION&FRIENDS

Iako se ne preporučuje kod blokiranja boja spajati print uzorke i otiske, ja sam se odlučila za jednu kashmir stil bluzu, pa kako je sve to spojeno i kako izgleda pogledajte u nastavku fotografija. U vrijeme raznih minusa i blokada, glasam za outfit u blokadi. Probaj i ti, blokiraj se nije teško. S novim idejama uskoro opet vaša, E. G. E. 

Foto: Viviana Lokmer Šulna