Jesensko doba donijelo nam je niske temperature i postalo je sve teže napuštati toplinu svog doma. Iako ne možemo pobjeći brojnim tjednim obvezama, nitko nam ne može oduzeti onaj mali luksuz kada se nakon napornog dana uvučemo u udobnu pidžamu i uživamo u dobroj knjizi ili filmu.

Pidžame su naša omiljena noćna, ali i kućna uniforma, od koje se najradije ne bismo odvajali čitavog dana. Ovogodišnja kolekcija prepuna je preslatkih, veselih modela, s brojnim motivima, koji će probuditi razigrano dijete u vama. Za one koje žele zadržati eleganciju i u noćnom ruhu, tu su sofisticirane pidžame od satena, svile i baršuna, koje će vam svojim podatnim materijalima pružiti najnježniji zagrljaj. 

Bilo da više volite jednostavnije modele, bilo da uživate u veselim bojama i detaljima ili možda radije birate elegantniju odjeću za spavanje, u dućanima Tower Centera pronaći ćete raznovrsnu ponudu koja će zadovoljiti svačiji ukus. Tople, mekane pidžame koje će se odlično uklopiti u trenutke blagdanskih opuštanja, za vas smo izdvojili u nastavku.

Women'secret, 299 kn na akciji 220 kn

Women'secret, 299 kn na akciji 220 kn

Women'secret, 279 kn na akciji 205 kn

Galeb, 259 kn

Galeb, 349 kn

Galeb, 379 kn

Palmers, 758 kn