Ušli smo u posljednji 6. krug igre "Towerov nagradni izlog" i čestitamo svim sretnim dobitnicima koji su do sad osvojili vrijedne nagrade. Ako niste bili te sreće imate još jednu priliku uključiti se, krenuo je zadnji krug u kojem te daruju Sport Vision, Buzz, L'Occitane.

Sport Vision nudi potpuno novi koncept prilagođen za sve sportaše i one koji se tako osjećaju, uz nevjerojatni izbor artikala i povoljne cijene pa ne čudi što je Sport Vision odmah po otvorenju zauzeo vodeću poziciju na tržištu sportskih multibrand dućana po cijeloj regiji. Nudi odličan izbor odjeće, obuće i sportske opreme.  Vrhunsku ponudu čine svi vodeći svjetski brandovi poput: Nike, Converse, Adidas, Reebok, te veliki povratak poznatih brandova poput: Championa, Lonsdale, Ellesse i Umbro. 

Sport Vision

BUZZ je mjesto koje spaja odličnu kupovinu s različitim, vrhunskim, kako novim tako i znanim područjima urbanog načina života. BUZZ potrošačima donosi novosti iz lokalnog i globalnog okruženja pažljivo izabranim kolekcijama kao i načinom prezentacije proizvoda. BUZZ-ova misija je promocija nove kulture casual i sportskog odijevanja, kroz modernu, drugačiju i originalnu prezentaciju. BUZZ je destinacija za sve ljubitelje tenisica i jedna jedina SNEAKER STATION u Hrvatskoj.

Buzz

Buzz

L’OCCITANE je vrhunska francuska kozmetika za njegu tijela od kose do stopala, čiji proizvodi očaravaju svojim mirisom, teksturom i trajanjem. L’OCCITANE je brand koji potječe iz Provanse, slavi običaje i tradiciju Mediterana, odiše dobrodošlicom i gostoljubivošću. 

Svi L’OCCITANE proizvodi temelje se na prirodnim aktivnim sastojcima, odnosno visoko-kvalitetnim biljnim i eteričnim uljima te karite maslacu koji je njihov prepoznatljivi pečat, ne sadrže sastojke životinjskog porijekla niti su testirani na životinjama. Većina proizvoda označena je Brailleovim pismom za slijepe. 

L'occitane

L'occitane