Nostalgija. Osjećaj smiraja koji stvara toplinu oko srca idealizirajući prošlost. Listanje starih albuma s fotografijama, snimke najsretnijih trenutaka video kamerama. Osmjeh koji se javlja na našim licima kada se prisjetimo malih obiteljskih navika koje su izgrađene oko tradicije naših djedova i baka.

Gledajući unatrag, upravo su nam ti trenutci bili ključni u odrastanju - i upravo su oni stvorili temelj svega što danas cijenimo i volimo.

Vodeći se tom idejom, Ghetaldus optika je ulaskom u 2021. godinu dobila je svoju  image kampanju pod redateljskom palicom Miše Terzića, produkcijske kuće Producenti d.o.o. te dobro poznate kreativne agencije Saatchi&Saatchi zaslužnu za rebranding Ghetaldus optike koji je obilježio 2020. godinu. Spoj dobre komunikacije, duhovitih, kreativnih i vrijednih ljudi rezultirao je image kampanjom koja grca pozitivnom energijom, a vodilja su joj bili ljubav, sigurnost i briga Ghetaldus optike upravo za vaše oči već 64 godine.

Priča Ghetaldus optike krenula je davne 1957.godine u ulici Gajeva 2c.  Upravo onim u koji možete zalutati i danas, u nešto modernijem ruhu, a smještenom u samom centru grada. Sam rast Ghetaldus optike vidljiv je na rastućem broju poslovnica kroz koje je svoju tradiciju vodeće optičke kuće proširila na gotovo njih 100

U svoje 64 godine Ghetaldus optika je svojom kvalitetom i stručnim znanjem naših optičaraizgradila povjerenje te bila uz vas u najbitnijim i najvećim trenutcima vaših života. Dovoljno dugo da pratimo život tri generacije, te postanemo prvi izbor za one koje tek dolaze.

CR: Sara B. Moritz


Ghetaldus optika mjesto je koje ima dušu, a čiji su se zidovi nagledali mnoštva emocija upravo spram tako jednostavnog optičkog pomagala.  Ghetaldus optika image kampanjom pod nazivom „Vaše druge oči“ zarobit će vas u nekom drugom vremenu, a svojom originalnošću posjetiti na važnost i njegovanje tradicije. 

Ako još niste dio ove polustoljetne tradicije, sada je pravo vrijeme da postanete.  Sada je ključni trenutak da upravo vi stvorite ono što će nove generacije cijeniti i voljeti te u Ghetaldus optici pronaći sigurnost kojoj će te se vraćati godinama. 


CR: Sara B. Moritz


Upravo povodom svog 64. rođendana Ghetaldus optika je u svim svojim poslovnicama cijene dioptrijskih okvira robne marke Ghetaldus snizila za simboličnih 64%.


CR: Sara B. Moritz


Ghetaldus optika, „Vaše druge oči“ kroz koje gledate ljepote i apsurdnost svijetane iskrivljujući realnost. Oči kroz koje ćete na kraju svega gledati one vrijednosti koje preživljavaju vrijeme te postaju tradicija te dio vaše obitelji.