InterOptika, obiteljski obrt koji brine o vašem vidu već 35 godina, nedavno je otvorio svoja vrata u Tower Centeru na 2. katu.

Interoptika, 2. kat Tower Centera

InterOptika, optika poznata po kvaliteti i stručnosti s tradicijom dugom 35 godina stigla je na 2. kat u Tower centar. Personalizirani pristup svakom klijentu i precizna kontrola dioptrije uz najmoderniju tehnologiju odlike su rada InterOptike. Velik izbor dioptrijskih i sunčanih naočala zadovoljit će i one najzahtjevnije, a u ponudi su između ostalih brendovi Ray Ban, Police, Tom Ford Furla, Carrera, Boss, Vogue, Guess, La Martina, Genny, Laura Biagiotti, Borbonese, Fila i drugi. Uz to, kupcima su u ponudi i svi poznati proizvođači naočalnih leća poput Essilora, Zeissa, PolOptic-a, OKM-a, Nikon-a. Bogat asortiman kontinuirano se dopunjuje novim naočalnim okvirima i lećama kao i dodatnom opremom, a InterOptika najavljuje stalne posebne ponude za svoje klijente. Kontrola vida, izrada naočala, edukacije za kontaktne leće te izrada mekanih kontaktnih leća po mjeri, usluge su InterOptike u kojoj ističu da klijentima ostvaruju sve želje. Servis i popravak također rade. InterOptika – Samo za tvoje oči.

Posjetite InterOptiku na drugom katu Tower centra ili dogovorite termin za kontrolu dioptrije već danas tel:051/314-316 ili na interoptika2@gmail.com.


Interoptika, 2. kat Tower Centera

Interoptika, 2. kat Tower Centera

Interoptika, 2. kat Tower Centera