Vjerojatno već dobro znate da je vaša koža svakodnevno izložena štetnim učincima iz okoliša kao što su zagađenje i UV zrake. Ali, jeste li znali da prekomjerna izloženost plavome svjetlu također može negativno utjecati na kožu?

Posebno tijekom noći, plavo svjetlo digitalnih ekrana može remetiti dnevni i noćni ritam vaše kože – nekada koža ne može prepoznati da je vrijeme za san! Dugoročno gledano, česta izloženost plavome svjetlu može vašu kožu učiniti beživotnom i štetiti mladolikom izgledu kože. Zato ugasite svoj ekran i nanesite L'Occitane Dragocjenu masku na lice!

9 od 10 žena je reklo: »Ovaj proizvod je najbolji saveznik moje kože u borbi protiv štetnih učinaka plavoga svjetla (beživotna, dehidrirana koža).«

Pružite svojoj koži osjećaj digitalnog predaha uz novu Dragocjenu noćnu masku za lice, lake i meke teksture poput jastuka

Vaš dragocjeni saveznik u borbi protiv štetnih učinaka prekomjerne izloženosti plavome svjetlu u sebi sadrži:

  • Immortelle eterično ulje poznato po svojoj sposobnosti u borbi protiv vidljivih znakova starenja.
  • Immortelle super vodeni ektrakt poznat po svojim antioksidativnim svojstvima, i u kombinaciji s immortelle eteričnim uljem, pomaže koži u otpornosti prema štetnim učincima iz okoliša kao što su prekomjerna izloženost plavome svjetlu.
  • Dinamični kompleks hijaluronske kiseline koji predstavlja jedinstveni oblik hijaluronske kiseline niske molekularne težine vezane uz esencijalnim ineral s pozitivnim učinkom na obnavljanje kože.

L'occitane


Savjeti za upotrebu: Kao noćnu masku za lice, nanesite je u tankome sloju i ostavite da djeluje tijekom noći. Kao kratku, ciljanu njegu dva puta tjedno nanesite je u debljem sloju, ostavite da djeluje 10 minuta, a zatim je nježno uklonite pamučnom blazinicom.

P.S. Dragocjena noćna maska za lice može zamijeniti noćnu kremu. 

Foto: L'occitane