Potraga za NAJblogericom polako se bliži kraju! Ove subote, 10. ožujka, u Tower Centru održati će se finale izbora na kojemu će jedna od sedam finalistica osvojiti laskavu titulu najbolje blogerice i ponijeti kući brojne vrijedne nagrade. Osim toga, pobjednica će sudjelovati u raznim modnim projektima Tower Centra i priloga Life što će biti dodatni vjetar u leđa za ostvarenje uspješne blogerske karijere.

Sedam finalistica koje su odabrane od pedeset prijavljenih kandidata i sada se bore za pobjedu su: Ana Marija Cuculić, Ester Gallo, Jelena Jovanović, Karla Jokić, Marija Starčević, Valentina Štokovac i Ira Vlahović. U finalu ih čeka važan zadatak – morati će prezentirati svoj završni rad na temelju kojega će se proglasiti pobjednica.

IVANA PIRIZOVIĆ

Konačnu odluku o blogerici s najmaštovitijim idejama i smislom za modu donijeti će žiri kojega čine uspješna hrvatska lifestyle blogerica Ella Dvornik, jedna od najpoznatijih beauty-blogerica Jelena Perić, mlada riječka blogerica Ivana Pirizović i poznati fotograf Filip Koludrović.
Prije odabira pobjednice te drugo i treće plasirane kandidatkinje, članovi žirija sudjelovati će u panelu na temu “Bloger – posao 21. stoljeća”.

ELLA DVORNIK

Ove subote zakoračite u svijet mode i pridružite nam se na finalu kroz koje će nas voditi Belma Džomba. Možda pronađete svoju modnu inspiraciju koju ćete uskoro pratiti na društvenim mrežama. Čekamo vas!