Imali smo #ostanidoma, #novonormalno, a sad smo na #ostanimoodgovorni. Ludo neko vrijeme, ali tradiciju i običaje ne bi trebali zaboraviti. Pred nama su blagdani, a svi znamo da je vrijeme darivanja najljepši dio godine.

Zato danas nema moje modne priče, već vam donosim izbor prigodnih poklona s kojima ćete razveseliti vaše najmilije, ali i sebe. Nemojte čekati posljednji trenutak i izbjegnite nepotrebne gužve. Znate da moramo #bitiodgovorni. Ja sam muški dio moje obitelji odlučila darovati leptir mašnom i čarapicama, a sve u božićnom stilu.

Čarape i leptir mašna 59 kn House. Čarape, 89 kn House. Winter city set, 115 kn Douglas. Tinbox, 135 kn Douglas. Papuče, 95 kn Woman Secret. Papuče, 100 kn Woman Secret. Pidžama, 220 kn Woman Secret, Nesseser, 80 kn Woman Secret


Za ženski dio, uključujući i mene, odabir je pao na new fahion pidžame s neizostavnim papučama u paketu. Naravno, ima tu i dekorativne kozmetike koje nikad dosta. Uz odabir darova, obratite pažnju i na to kako ćete ih zamotati. Želite li da vaši darovi izgledaju lijepo i privlačno, poslužite se dekoracijama kao što su razne kuglice, grančice bora, češeri ili korice naranče sa štapićima cimeta.
Papuče, 95 kn Woman Secret. Papuče, 100 kn Woman Secret

Pidžama, 220 kn Woman Secret

Tinbox, 135 kn Douglas. 

Winter city set, 115 kn Douglas.Tako upakirani i mirisni, spremni su za darivanje kako bi obradovali vaše najdraže.

Toliko od mene zasad. Tipkamo si na božićno jutro dok budete otvarali vaše poklone.

Veselimo se #staromnormalnom.
Vaša E. G. Eki.