Sve ljubitelje modernih i lijepih cipela razveselit će vijest da je Tower Centar postao bogatiji za još jedno shopping odredište. Riječ je o dućanu Passage čija ponuda obuhvaća široki spektar modne i sportske obuće za sve uzraste i dobne skupine.

Passage se ističe raznolikom i zanimljivom ponudom odjeće i modnih dodataka za mlađu populaciju koja je izuzetno dobro prihvaćena od strane brojnih kupaca širom zemlje. Moderni dizajn i prihvatljive cijene su glavni adut koji privlači čak i najzahtjevnije kupce. Već na prvu, oduševit će vas raznolika ponuda brendova: Rossella Lopes, Iloz, Laura Biagiotti, Daniela Dolci, Bugatti, Mariposa, Marxmarin, Moda Ellene, Alberto Rossi, Luciano Bellini, Franco Gabani, Nero Guardini, a od kožne galanterije Pierre Cardin, Greyder, Scooter, Hernan (torbe, novčanici, remeni, koferi) 

Od ležernog, poslovnog, pa sve do svečanog outfita – ovdje ćete pronaći sve što vam je potrebno. Posjetite novootvorenu prodavaonicu Passage u Tower Centru na 3. katu i obnovite svoju kolekciju cipela i torbi novim, trendi komadima uz koje ćete zablistati ove jeseni!