Budite u tijeku s novostima


Tower mobilna aplikacija, besplatno dostupna na iOS i Android platformama, omogućit će vam da među prvima saznate sve novosti iz Tower Centra Rijeka te da u pravo vrijeme otkrijete popuste i akcije u brojnim dućanima.

Doza inspiracije s Tower Magazina

Prelistajte digitalni Tower Lifestyle Magazin koji svakodnevno donosi inspiraciju za dobar shopping, ali i brojne druge zanimljivosti poput blogova, intervjua, recepata, savjeta i slično.

Loyalty program

Jeste li znali da mobilna aplikacija Tower Center Rijeka služi i kao vaša Golden Tower kartica? Više se ne trebate brinuti gdje ste ostavili karticu. Na nekom od brojnih prodajnih mjesta koja sudjeluju u Tower Programu vjernosti pokažite QR kod vaše kartice (koji se nalazi u aplikaciji) i prikupite nove bodove, jednostavno i lako, bez iznimke.

Pronađite omiljenu trgovinu na popisu i mapi

Pomoću aplikacije moći ćete pronaći točnu lokaciju svih trgovina, popis trgovina po kategorijama te više informacija o svakoj od njih. Prema tome, ne morate se više pitati na kojem katu je dućan kojeg tražite - mapa će vam pokazati odredište.

Koji je novi film u CineStaru?

Osim mjesta za dobar shopping, Tower Center Rijeka idealno je mjesto i za dobru zabavu. Odaberite film koji ćete danas pogledati i uputite se u CineStar. Sigurno vas čeka dobra zabava, a aplikacija će vas uputiti u sve aktualnosti iz svijeta filma koje vas čekaju u CineStaru.

Iskusite novo, obogaćeno iskustvo kupnje i preuzmite aplikaciju na servisima Google Play ili App Store. Dostupna je pod nazivom Tower Center Rijeka - uz moto „potpuno shopping iskustvo“.

Dostupno na sljedećim platformama:

  Android

  iOS

Kontakt


Adresa:
Janka Polića Kamova 81A
Pećine - Rijeka

Telefon: 051 403 815

E-mail:
info@tower-center-rijeka.hr

Scroll to top