Budite u tijeku s novostima


Tower mobilna aplikacija, besplatno dostupna na iOS i Android platformama, omogućit će vam da među prvima saznate sve novosti iz Tower Centra Rijeka te da u pravo vrijeme otkrijete popuste i akcije u brojnim dućanima.

Kuponi s popustima

Mobilna aplikacija donosi digitalne kupone – popuste, poklone i dodatne pogodnosti za sve korisnike loyalty sustava. Korisnici aplikacije na svom zaslonu imaju prikazane sve dostupne kupone za aktivaciju te svaki kupon koji žele iskoristiti moraju aktivirati pomoću gumba “AKTIVIRAJ KUPON”. Kada korisnik aktivira kupon, QR kod s kupona potrebno je pokazati na blagajni trgovine, nakon čega će trgovac skenirati kupon i odobriti popust. Potražite i GOLDEN KUPON, koji donosi dodatne bodove na Golden Tower kartici.

Loyalty program

Jeste li znali da mobilna aplikacija Tower Center Rijeka služi i kao vaša Golden Tower kartica? Više se ne trebate brinuti gdje ste ostavili karticu. Na nekom od brojnih prodajnih mjesta koja sudjeluju u Tower Programu vjernosti pokažite QR kod vaše kartice (koji se nalazi u aplikaciji) i prikupite nove bodove, jednostavno i lako, bez iznimke.

Shopping lista

Kreirajte svoju shopping listu, kao odličan podsjetnik što sve trebate kupiti u Tower Centeru Rijeka.

Odaberite svoje Favorite

Sigurno imate omiljene trgovine u Tower Centru Rijeka. Označite ih u aplikaciji i budete u tijeku s novostima koje su pripremile baš one trgovine koje vas zanimaju. Svaki puta kada Tower Center Rijeka objavi informaciju vezanu uz vašeg favorita, na vaš zaslon stiže notifikacija s novostima.

Doza inspiracije s Tower Magazina

Prelistajte digitalni Tower Lifestyle Magazin koji svakodnevno donosi inspiraciju za dobar shopping, ali i brojne druge zanimljivosti poput blogova, intervjua, recepata, savjeta i slično.

Pronađite omiljenu trgovinu na popisu i mapi

Pomoću aplikacije moći ćete pronaći točnu lokaciju svih trgovina, popis trgovina po kategorijama te više informacija o svakoj od njih. Prema tome, ne morate se više pitati na kojem katu je dućan kojeg tražite - mapa će vam pokazati odredište.

Koji je novi film u CineStaru?

Osim mjesta za dobar shopping, Tower Center Rijeka idealno je mjesto i za dobru zabavu. Odaberite film koji ćete danas pogledati i uputite se u CineStar. Sigurno vas čeka dobra zabava, a aplikacija će vas uputiti u sve aktualnosti iz svijeta filma koje vas čekaju u CineStaru.

Iskusite novo, obogaćeno iskustvo kupnje i preuzmite aplikaciju na servisima Google Play ili App Store. Dostupna je pod nazivom Tower Center Rijeka - uz moto „potpuno shopping iskustvo“.

Dostupno na sljedećim platformama:

  Android

  iOS

Kontakt


Adresa:
Janka Polića Kamova 81A
Pećine - Rijeka

Telefon: 051 403 815

E-mail:
info@tower-center-rijeka.hr

Scroll to top