INFORMACIJE O PROGRAMU VJERNOSTI:

Navedena pravila vrijede od 1.6.2018., osim pravila za koje je izričito navedeno da se primjenjuju od 1.1.2023. godine


Osnovni instrument Programa vjernosti je Golden Tower kartica. Da bi se postalo korisnikom GOLDEN TOWER KARTICE, potrebno je ispuniti pristupnicu na Info pultu (4. kat Tower Centra Rijeka) ili putem stranice TCR-a na sljedećoj poveznici: Pristupnica-N.pdf . Po predaji propisno ispunjene pristupnice, korisniku se na Info pultu na 4. katu Centra izdaje njegova GOLDEN TOWER kartica s kojom može direktno u kupovinu. Korisnik kartice mora biti punoljetna osoba.

GOLDEN TOWER PROGRAM funkcionira na način da se kod svake kupnje veće od 10 EUR transferiraju bodovi na GOLDEN TOWER KARTICU putem pripadajućeg mobilnog aparata u trgovinama koje sudjeluju u Programu vjernosti, a koje su označene naljepnicama na ulazima trgovina i na kasama. Za svakih potrošenih 1 EUR dodjeljuje se 1 bod.

Novi sustav bodovanja od 1. siječnja 2023. godine se primjenjuje na način da se kod svake kupnje od 10,00 EUR ili veće, bilježe bodovi na GOLDEN TOWER KARTICU putem pripadajućeg mobilnog aparata u trgovinama koje sudjeluju u Programu vjernosti, a koje su označene naljepnicama na ulazima trgovina i na kasama. Za svaki potrošeni 1,00 EUR će se korisniku dodijeliti 1 bod, a minimalno 10 bodova.

OBRADA OSOBNIH PODATAKA U SKLOPU GOLDEN TOWER PROGRAMA

Obrada osobnih podataka u Golden Tower Programu temelji se na Vašoj privoli na obradu osobnih podataka, koju dajete uz pristupnicu.

Voditelj obrade osobnih podataka: Voditelj obrade osobnih podataka je Tower Center Rijeka d.o.o., Rijeka, Strossmayerova 16, OIB 84184387126 – upravitelj trgovačkog centra Tower Center Rijeka. Kontakt tel.: 051 403 815; Email: info@tower-center-rijeka.hr (TCR).

Osobni podaci koje TCR prikuplja: Za sudjelovanje u Golden Tower Card programu prikupljaju se najmanje sljedeći podaci: ime, prezime i datum rođenja (obvezni podaci) te podaci o kupnjama u trgovinama Tower Centra Rijeka za koje se dodjeljuju bodovi na Golden Tower kartici (registriraju se trgovina, vrijeme kupnje, iznos kupnje i broj sakupljenih bodova). Za sudjelovanje u marketinškim kampanjama kreiranim za korisnike Golden Tower Card programa, TCR prikuplja i kućnu adresu (ulica i kućni broj, grad), adresu elektronske pošte te broj telefona/mobitela. Svi navedeni podaci pohranjuju se pod brojem kartice na korisničkom računu. Za slanje biltena (newslettera), TCR prikuplja adresu elektronske pošte kako bi se omogućilo primanje newslettera.

Pružanje osobnih podataka iz privole nužno je za pristupanje i sudjelovanje u Golden Tower Card programu te za primanje profiliranih promotivnih obavijesti i newslettera.

Službenik za zaštitu osobnih podataka: Podaci službenika za zaštitu osobnih podataka objavljeni su na: Informacije.
Kontakt e-mail: tower.center.sluzbenik.zop@kvadratiupravljanje.hr

Svrha obrade u sklopu Golden Tower Card programa: Podaci se prikupljaju: a) u svrhu identifikacije korisnika i omogućavanja evidentiranja bodova na Golden Tower kartici ostvarenih kupnjom; radi ostvarenja pogodnosti predviđenih Golden Tower Card programom i profiliranja potrošačkih navika u Tower Centru Rijeka s obzirom na trgovinu, iznos i vrijeme kupnje; radi prilagodbe sadržaja i vrste promotivnih poruka i poruka o pogodnostima, b) u promotivne svrhe - za upućivanje promotivnog materijala, marketinških obavijesti o pogodnostima te obavijesti o provođenju nagradnih igara i izvlačenja; za slanje drugih marketinških obavijesti vezanih uz Tower Center Rijeka; za provođenje anketa i istraživanja putem elektronske pošte, SMS-a, promotivnih poziva ili drugih elektronskih sredstava komunikacije te upućivanjem papirnatih sadržaja - ako je za to dana privola za slanje promotivnog materijala.

Svrha obrade radi slanja newslettera: Adresa e-pošte se prikuplja u svrhu slanja biltena (newslettera).

Način obrade: Osobni podaci se obrađuju od strane vanjskih ugovornih partnera TCR-a koji su zaduženi za upravljanje programom. Podaci su zaštićeni najmanje sljedećim mjerama: pristup je omogućen samo ovlaštenim osobama uz lozinku i evidenciju pristupa, uz primjenu mjera informatičke sigurnosti od neželjenog pristupa i zaštite od gubitka: backup, firewall, SSL certifikat. Obrada može uključiti profiliranje, ali ne i automatsko donošenje odluka. Takva obrada se u pravilu obavlja automatski radi ciljanog upućivanja promotivnog materijala i drugih marketinških akcija i samo za one kupnje za koje članovi Programa vjernosti svojevoljno odluče registrirati bodove na svom korisničkom računu. Osobni podaci se neće ustupati trećim primateljima, osim ako je takvo ustupanje utemeljeno na propisu. Podaci se ne iznose iz EU.

Pravna osnova obrade: Osobni podaci se obrađuju na temelju privole korisnika Golden Tower kartice. Privola vrijedi do opoziva ili 3 godine od zadnjeg korištenja Golden Tower kartice i nakon toga se privatni podaci brišu.

Razdoblje pohrane osobnih podataka radi sudjelovanja u Golden Tower Card programu: Osobni podaci se pohranjuju u cijelom periodu tijekom kojeg korisnik sudjeluje u Golden Tower Card programu. Podaci se brišu odmah po:

a) zahtjevu korisnika za isključenje iz Golden Tower Card programa;
b) ukidanju programa Golden Tower Card od strane TCR-a;
c) opozivu privole;
d) prestanku važenja privole.

Privola se može opozvati djelomično ili u cijelosti. Djelomično u odnosu na podatke za sudjelovanje u Golden Tower Card programu, za sudjelovanje u marketinškim programima za Golden Tower Card korisnika i za slanje biltena (newslettera). Privola se opoziva slanjem pisanog opoziva na adresu TCR-a ili e-mailom na adresu info@tower-center-rijeka.hr ili tower.center.sluzbenik.zop@kvadratiupravljanje.hr. Nakon opoziva privole, TCR više neće obrađivati podatke za koje je privola bila dana te će ih brisati. Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade prije njezina povlačenja.

PRAVA KORISNIKA

Pravo na pristup osobnim podacima: Korisnik ima pravo pristupiti osobnim podacima te od TCR-a dobiti potvrdu obrađuju li se osobni podaci koji se na korisnika odnose kao i informacije o svrsi obrade, kategorijama podataka koji se obrađuju, primateljima, vremenu pohrane, o pravima kao ispitanika u pogledu ispravka, brisanja ili ograničavanja obrade, o pravu na podnošenje pritužbe nadzornom tijelu i druge relevantne informacije vezane uz obradu. Osim ako korisnik zatraži drugačije, ove se informacije daju u elektroničkom obliku putem elektronske pošte.

Pravo na ispravak: Korisnik ima pravo tražiti ispravak netočnih podataka koji se na njega odnose.

Pravo na brisanje: Korisnik ima pravo od TCR-a ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na njega odnose, a ovisno o podacima čije se brisanje traži moguć je prestanak sudjelovanja u Golden Tower Card programu bodovanja i sudjelovanja u marketinškim programima za Golden Tower Card korisnike te prestanak primanja biltena (newslettera).

Pravo na ograničenje obrade: Korisnik ima pravo od TCR-a ishoditi ograničenje obrade podataka koji se na njega odnose.

Pravo na prigovor: Korisnik uvijek ima pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka koji se odnose na njega, a posebno ako se radi o obradi podataka u promotivne svrhe (za upućivanje promotivnog materijala, marketinških obavijesti o pogodnostima te obavijesti o provođenju nagradnih igara i izvlačenja, za slanje drugih marketinških obavijesti vezanih uz Tower Center Rijeka, za provođenje anketa i istraživanja putem elektronske pošte, SMS-a, promotivnih poziva ili drugih elektronskih sredstava komunikacije te upućivanjem papirnatih sadržaja). U slučaju da se korisnik tome usprotivi, njegovi osobni podaci se više neće obrađivati u te svrhe.

Pravo na prenosivost podataka: Korisnik ima pravo zaprimiti osobne podatke koji se odnose na njega i prenijeti ih kod drugog voditelja obrade. Ako je tehnički izvedivo, prijenos će se izvršiti automatiziranim putem.

Ova prava se ostvaruju pisanim putem na adresu TCR-a ili službenika za zaštitu osobnih podataka.

Korisnik ima pravo na podnošenje prigovora na obradu osobnih podataka nadzornom tijelu: Agencija za zaštitu osobnih podataka, Martićeva ulica 14, HR - 10 000 Zagreb, Tel. 00385 (0)1 4609-000, Fax. 00385 (0)1 4609-099, E-mail: azop@azop.hr, Web: www.azop.hr.

KORIŠTENJE PRIKUPLJENIH BODOVA PRI KUPNJI

Sakupljeni bodovi mogu se koristiti za umanjenje računa prilikom kupnje u trgovinama uključenim u program. Da bi se isto ostvarilo, potrebno je sakupiti 500 bodova te doći na Info pult gdje će djelatnici korisniku izdati kupon s 500 bodova koji će biti validan 30 dana. Kupon od 500 bodova ekvivalentan je vrijednosti 5 EUR prilikom kupovine u trgovinama uključenim u program.

Počevši od 1. siječnja 2023. godine, vrijednost 100 novih bodova (stečenih na dan i nakon 1. siječnja 2023. godine) će biti jednaka iznosu od 1,00 EUR.

Raspoloživi kuponi za umanjenje računa će se (od 1. siječnja 2023. godine) izdavati u sljedećim iznosima:

 • 500 bodova - kupon od 5,00 EUR
 • 1000 bodova - kupon od 10,00 EUR
 • 1500 bodova - kupon od 15,00 EUR
 • 2000 bodova - kupon od 20,00 EUR.

Vaše bodove možete konvertirati u kupone i na totemu smještenom na 2. katu Towera. Kupon možete preuzeti u jednostavnih nekoliko koraka:

1. Skenirajte QR kod kartice ili ekran aplikacije na čitaču
2. Utvrdite stanje bodova
3. Pritisnite novčani iznos bona koji želite
4. Preuzmite vaš bon i krenite u shopping :)

Stanje bodova na GOLDEN TOWER kartici može se u svakom trenutku provjeriti na web stranici Centra www.tower-center-rijeka.hr, (na početnoj stranici), utipkavanjem serijskog broja kartice u za to predviđenu rubriku. Odstupanja od realnog stanja moguća su unutar 48 sati od zadnje obavljene transakcije.

TRGOVINE KOJE SUDJELUJU U GOLDEN TOWER PROGRAMU VJERNOSTI SU:


Trgovina Etaža
Müller 5
SOPHOSlab 4
Luce 4
Posteljina.hr 4
Ghetaldus optika 4
Hoću knjigu 4
Info pult Tower 4
DOTA 4
dm 4
Magic Baby 4
VetPet boutique 4
Mana Moda 4
CCC 4
Triumph 4
Mativo 4
Kerver 3
Kerver 3
Lisca 3
L'Occitane en Provence 3
Europa 92 3
Heta 1892 3
Galileo 3
Froddo shop 3
Five Star Fashion 3
Ecco 3
Douglas 3
Cubus 3
Comma 3
Calzedonia 3
Baby Center 3
Intimissimi 3
LONCI&POKLOPCI by Bajde 3
A1 Mobilcentar 3
U.S.POLO ASSN 3
Prahir Fine Jewellery/De’llure 3
Polleo Sport 3
PittaRosso 3
Pelgolo 3
Skechers 3
Sport Vision 3
Os Superbrands 3
S.Oliver 3
Napapijri 3
The Core 3
Tommy Hilfiger 3
Terranova 2
Fashion&Friends 2
Ciciban 2
Sally Atelier 2
Elipso 2
Tom Tailor Woman 2
Tom Tailor Man 2
Salamander 2
Ulla Popken 2
Tezenis 2
BOSS STORE 2
Galeb 2
Mass 2
Yamamay 2
Aldo 2
Replay 2
Interoptika 2
Pandora 2
Argentum 2
HETA 1892 - Casio & Lotus store 2
Guess Accessories 2
Furla Corner 2
Alpina 2
Buzz 1
Farmacia 1
Intersport 1
Kopitarna 1


Pravila Golden Tower Card Programa

1. Izdavanje i vlasništvo kartice

 1. Golden Tower Card kartica izdaje se u sklopu Golden Tower Loyalty Card Programa (dalje: Program). Provođenje Programa je regulirano ovim Pravilima Programa (dalje: Pravila).
 2. Izdavatelj Golden Tower Card kartice (dalje: Kartica) je Tower Center Rijeka d.o.o., Rijeka, Strossmayerova 16, OIB 84184387126 (dalje: TCR). Kartica je vlasništvo TCR-a. Upravitelj programa je M2 upravljanje plus d.o.o., iz Zagreba, Heinzelova 33, OIB 18363637837
 3. Korisnikom kartice može postati svaka punoljetna osoba koja preda valjani zahtjev za izdavanjem kartice sukladno odredbama ovih Pravila. Kartica se izdaje besplatno.
 4. Preuzimanjem kartice korisnik prihvaća ova Pravila. Kartica se izdaje na zahtjev kojeg korisnik daje predajom ispunjene i potpisane pristupnice. Obrazac pristupnice je dostupan na Info pultu Tower Centra Rijeka. i na web stranici Pristupnica-N.pdf . Ispunjena i potpisana pristupnica predaje se na Info pultu u Tower Centru Rijeka ili se automatski šalje na e-mail adresu navedenu na web stranici Centra.
 5. Odmah po predaji pristupnice, nakon unosa podataka u elektronsku bazu podataka, korisniku se predaje Kartica. Kartica je individualizirana jedinstvenim brojem koji je u bazi podataka povezan sa korisnikom kartice i njegovim korisničkim računom na kojem se evidentiraju korisnički bodovi.
 6. TCR zadržava pravo da u bilo kojem trenutku povuče Karticu iz opticaja te promjeni ili u potpunosti ukine elemente Programa, o čemu će korisnik biti na odgovarajući način obaviješten.

2. Korištenje

 1. Kartica nije prenosiva te ne predstavlja sredstvo plaćanja. Kartica ne obvezuje korisnika na kupnju. Karticu može koristiti samo osoba kojoj je izdana ili do dvije druge osobe koje je naveo korisnik. Prilikom korištenja, trgovac je ovlašten uvjetovati korištenje Kartice predočenjem osobne isprave donositelja.
 2. Korisnik ima pravo prikupljati bodove uz predočenje Kartice prije zaključenja računa na blagajni u prodajnim mjestima u Tower Centru Rijeka koja sudjeluju u Programu vjernosti te na ulaznim vratima imaju istaknut znak Programa. Bodovi se unose na korisnički račun pri izvršenom plaćanju.
 3. TCR i M2 upravljanje plus d.o.o. oslobođeni su svake odgovornosti zbog nesudjelovanja ili povlačenja pojedinog trgovca ili trgovine iz Programa.
 4. Sustav bilježenja i korištenja bodova je objašnjen u informacijama o programu vjernosti.
 5. Pojedini trgovac može dodijeliti i više bodova od onog što je predviđeno ovim informacijama i pravilima, o čemu posjetitelje isti i obavještava na način koji smatra prikladnim. TCR i M2 upravljanje plus d.o.o. ne odgovaraju zbog nedostatka u obavijestima i promjenama u uvjetima dodjele bodova koje daje svaki pojedini trgovac.
 6. Prikupljeni bodovi u određenoj kalendarskoj godini vrijede do 28.02. ili eventualno 29.02. iduće kalendarske godine. Svi neiskorišteni bodovi prikupljeni u prethodnoj kalendarskoj godini, dana 28.02. ili eventualno 29.02. automatski se brišu sa korisničkog računa.
 7. Bodovi se mogu koristiti na način da na Info pultu zatražite izdavanje bona od 25 bodova, te se isti može koristiti i valorizirati na svakom prodajnom mjestu koje sudjeluje u Programu vjernosti. Vrijednost bona predstavlja vrijednost od 25 kn te se za taj iznos umanjuje iznos izdanog računa na blagajni. Izdani bon vrijedi 30 dana od datuma izdavanja.
 8. Korisnik prilikom korištenja bodova predaje trgovcu karticu i bon, koji se putem mobilnih uređaja valorizira, nakon čega se račun umanjuje za odgovarajući iznos te se evidentira korištenje bodova na korisničkom računu. Trgovac je ovlašten prilikom korištenja kartice tražiti identifikacijsku ispravu.
 9. Stanje na korisničkom računu korisnik može provjeriti na web stranici Centra www.tower-center-rijeka.hr (na početnoj stranici), na Info pultu u Tower Centru Rijeka (na 4. katu) te na telefonu 051 403 815, u radno vrijeme trgovačkog centra.
 10. Bodovi se ne mogu zamijeniti za novac.
 11. Bodovi nisu prenosivi između kartica, tj. korisnika. Bodovi se mogu pokloniti nekoj drugoj osobi.

3. Gubitak ili krađa kartice

 1. U slučaju gubitka ili krađe Kartice, korisnik može zatražiti blokiranje Kartice i izdavanje nove Kartice. Dobivanjem nove Kartice otvara se i novi korisnički račun na koji se upisuju bodovi koji su bili evidentirani na korisničkom računu koji se vodio po Kartici koja se zamjenjuje. Prilikom davanja zahtjeva za izdavanje nove Kartice, od korisnika se može zahtijevati predočenje osobne isprave.
 2. Korisnik može tražiti blokiranje Kartice na Info pultu Tower Centra Rijeka i putem telefona 051 403 815. Prilikom zahtjeva, radi identifikacije korisnika, mogu se postaviti pitanja o podacima navedenim u pristupnici.
 3. Korisnik može tražiti izdavanje nove Kartice nakon gubitka ili krađe svoje Kartice, na info pultu Tower Centra Rijeka.
 4. TCR, M2 upravljanje plus d.o.o. i trgovci koji obavljaju djelatnost u Centru ne odgovaraju za neovlašteno korištenje bodova od strane osoba koje nisu navedene u pristupnici prije nego je korisnik zatražio blokadu izgubljene ili ukradene Kartice te tijekom jednog sata nakon toga.

4. Otkaz

 1. Korisnik ima pravo u svako doba pisanim putem otkazati korištenje Kartice. Otkaz vrijedi od trenutka kada TCR primi obavijest o otkazu. Otkaz se može dati pisanim putem na info pultu u Tower Centru Rijeka te putem e-pošte. info@tower-center-rijeka.hr. Također, otkaz korištenja Kartice predstavlja i brisanje korisničkog računa u aplikaciji na kojoj je pohranjena digitalna kartica, u kojem slučaju se automatski poništava i fizička kartica povezana s istim korisničkim računom. Primitkom otkaza poništava se korisnički račun, brišu se svi prikupljeni bodovi te se Kartica više ne može koristiti. Jednom otkazana Kartica i bodovi sa korisničkog računa više se ne mogu obnoviti.
 2. TCR ima pravo u svako doba bez obrazloženja otkazati korištenje Kartice korisniku, uz opoziv važenja Kartice. TCR ima pravo u svakom trenutku otkazati Program. Program se otkazuje uz otkazni rok od 14 dana koji teče od trenutka objave obavijesti o otkazu. Obavijest o otkazu objavljuje se na web stranici. www.tower-center-rijeka.hr.
 3. U slučaju otkaza Kartice pojedinom korisniku ili otkaza Programa, bodovi se mogu iskoristiti unutar otkaznog roka. Nakon isteka otkaznog roka isti se poništavaju te ne postoji nikakva daljnja obveza TCR-a i trgovaca koji su sudjelovali u Programu prema korisniku Kartice.

5. Korištenje i zaštita osobnih podataka

 1. Korisnik Kartice suglasan je da TCR kao vlasnik i izdavatelj Kartice, M2 upravljanje plus d.o.o., iz Rijeke, Heinzelova 33, kao upravitelj trgovačkog centra Tower Center Rijeka, te Exevio d.o.o., iz Rijeke, Vukovarska 6, kao tvrtka koja obrađuje podatke, mogu prikupljati, obrađivati i međusobno prosljeđivati korisnikove osobne podatke navedene u pristupnici te podatke o iznosima kupnje i prodajnim mjestima u kojima je obavljena kupnja u Tower Centru Rijeka uz korištenje Kartice. Po izričitom ovlaštenju TCR-a kao izdavatelja Kartice, voditelj zbirke osobnih podataka je M2 upravljanje plus d.o.o.
 2. Korisnik kartice suglasan je da se njegovi osobni podaci mogu iznositi u Italiju, kao zemlju sjedišta osnivača M2 upravljanje plus d.o.o.
 3. Svrha prikupljanja, obrade i prosljeđivanja osobnih podataka korisnika je omogućavanje evidentiranja bodova radi ostvarivanja pogodnosti koje su predviđene ovim Pravilima.
 4. Osobni podaci korisnika prikupljaju se, obrađuju i koriste u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Korisnik je upoznat da ima pravo u svakom trenutku opozvati ovu izjavu o suglasnosti te da u tom slučaju prestaje biti korisnikom Kartice i ne može više koristiti predviđene pogodnosti. Takav opoziv ima učinak otkaza Kartice od strane korisnika.
 5. Korisnikovi podaci se mogu koristiti i u promotivne svrhe za upućivanje promotivnog materijala, promotivnih obavijesti i obavijesti o provođenju nagradnih igara i izvlačenja, pod uvjetom da korisnik nije izričito naveo u pristupnici da ne pristaje da se njegovi osobni podaci koriste u te svrhe.
 6. Korisnik je upoznat da ima pravo prilikom ispunjavanja pristupnice i u svakom naknadnom trenutku usprotiviti se obradi njegovih osobnih podataka u promotivne svrhe u kojem slučaju se njegovi osobni podaci više neće koristiti u tu svrhu.
 7. Osobni podaci se neće obrađivati nakon: a) otkaza Kartice od strane korisnika; b) otkaza kartice od strane TCR-a; c) prestanka važenja Kartice i gašenja korisničkog računa po bilo kojoj osnovi; d) obustave Programa.

6. Obavijesti

 1. Sve opće obavijesti vezane uz Program objavljivat će se na web stranici www.tower-center-rijeka.hr. Dostava tih obavijesti korisnicima Kartice smatrat će se uredno izvršenom na dan objave obavijesti.
 2. Pored dostave obavijesti na način određen prethodnim stavkom i za priopćenja koja se odnose na pojedinog korisnika, obavijesti će se priopćavati elektronskom poštom i/ili običnom poštom na posljednju prijavljenu adresu korisnika i/ili SMS porukom.
 3. Trenutno stanje bodova na GOLDEN TOWER kartici korisnik može provjeriti osobno na Info pultu Tower Centra Rijeka ili na web stranici www.tower-center-rijeka.hr (na početnoj stranici).

7. Izmjene Pravila Programa

 1. TCR je u svakom trenutku ovlašten izmijeniti sadržaj ovih Pravila bez izričite privole korisnika, osim pravila koja se odnose na zaštitu i korištenje osobnih podataka.
 2. Izmjene Pravila stupaju na snagu po isteku roka od 14 dana od dana objave.

8. Primjenjivo pravo i sudska nadležnost

 1. Na sve sporove koji bi eventualno mogli proizići iz primjene ovih Pravila i općenito sudjelovanja u Programu određuje se primjena hrvatskog prava i mjesna nadležnost stvarno nadležnog suda u Rijeci.

Kontakt


Adresa:
Janka Polića Kamova 81A
Pećine - Rijeka

Telefon: 051 403 815

E-mail:
info@tower-center-rijeka.hr

Scroll to top
Update cookies preferences