Jedan od vječnih klasika, crveni ruž kroz godine nametnuo se kao ruž koji svaka žena mora imati u kozmetičkoj torbici. Niti jedan proizvod nije izazvao toliko kontroverzi kao crveni ruž, sedam tisuća godina star proizvod ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Crvena boja oduvijek je bila boja strasti, vatre i ljubavi, stoga uopće ne čudi činjenica da crveni ruž podjednako vole žene, ali i muškarci. Na ženama, naravno 🙂

 

 

xoxosonjakovac

 
Paleta boja, sjaja i efekta je velika, važno je znati odabrati nijansu koja pristaje baš vašem licu i tenu. Crveni ruž pristaje svima, tajna je u dobrom odabiru, stoga uz nekoliko savjeta i vi možete pronaći nijansu snova.

 

@leaseydoux_genuine

 

Svjetlije nijanse kose vole svjetlije tonove ruža, dok će brinetama i crnkama bolje pristajati zagasiti tonovi. Žarko crvena nijansa najbolje pristaje crvenokosim damama. Pogledajte boju žila na zapešću, ta boja otkriti će vam vaš podton kože koji je također važan faktor pri odabiru nijanse ruža.

 

 

Crveni ruž klasik je koji zaslužuje svaka žena. U isto vrijeme profinjen, sexy i elegantan. Dojam koji želite postići ovisi o ostatku vaše garderobe, od francuskog chica do gala večere. Investicija u savršeni crveni ruž svakako se isplati, pogledajte nijanse koje smo pronašli i počastite se vječnim klasikom.

 

DIVIANA COSMETICS, 51.90 KN

 

DIVIANA COSMETICS, 58.90 KN

 

DIVIANA COSMETICS, 58.90 KN

 

DM, 66.90 KN

 

DM, 90.90 KN

 

DOUGLAS, 79.90 KN

 

DOUGLAS, 265 KN

 

MULLER, 136 KN