Ruke su naš najvrjedniji alat. Koristimo ih u govoru, radu i u igri. Nakraju napornog dana i one zaslužuju iznimnu njegu. L’OCCITANEOV novi njegujući ritual u tri koraka pruža potpunu njegu vašim rukama. Poklonite si vrijeme za sebe i svojim rukama podarite spa doživljaj.

  1. KORAK: KARITE HRANJIVO ULJE ZA NOKTE I ZANOKTICE

L’occitane Hranjivo ulje za nokte i zanoktice 7,5 ml 112,40 kn

Često zanemarujemo nokte i zanoktice, a zaslužuju jednaku njegu kao i ruke. Za njih će se pobrinuti Karite hranjivo ulje za nokte i zanoktice. Ono sadrži 30% karite ulja koje omekšava zanoktice i pomaže učvrstiti nokte. Nanosi se jednostavno, pomoću aplikatora. Više nema razloga za brigu – ostaju vam samo prekrasni injegovani nokti. 

  1. KORAK: JEDNOMINUTNI PILING ZA RUKE 

Jednostavan je put do predivnih ruku uz Jednominutni piling za ruke. S 10% karite maslaca i sitnim komadićima ljuske karite orašćića, ruke čini mekanima i glatkima. Piling je toliko nježan prema svimtipovima kože da ćete se zaljubiti u njega. Pozdravite se sa suhom kožom ruku!

  1. KORAK: (Za normalnu do suhu kožu) KARITE KREMA ZA RUKE

L’OCCITANE, Karite krema za ruke 150 ml, 176,70 KN

I napokon, krema nad kremama. L’OCCITANEOVA klasična formula sadrži 20% karite maslaca koji se brzo upija u kožu i pomaže je zaštititi i nahraniti bez ostavljanja masnog traga. Za svakodnevnu je upotrebu pa je slobodno bogato istisnite na dlan i umasirajte u ruke, nokte i zanoktice. Uživajte!

(Za vrlo suhu kožu) INTENZIVNI BALZAM ZA RUKE

L’OCCINE, Intenzivni balzam za ruke s karite maslacem 150 ml, 184,70 KN

Nevjerojatno hranjiva njega! S 5% više karitemaslaca nego klasična karite krema za ruke,  ova formula je još bogatija i hranjivija, idealna za iznimno suhu kožu ruku. Kožu duboko hrani i štiti od dehidracije i štetnih vanjskih čimbenika. Čak 97% ispitanika izjavilo je da su osjetili trenutno olakšanje nakon samo jedne upotrebe.

Draga zimo, spremni smo za tebe!

Foto: PR