Glavni neprijatelj gotovo svake žene je celulit. Zbog nepravilne prehrane, premalo kretanja, pušenja, stresa, slabe cirkulacije i utjecaja hormona, masnoće i toksini skupljaju se ispod kože i stvaraju nepoželjnu narančinu koru. Celulit nas posebice nervira s dolaskom toplijih dana kada počinjemo nositi laganu odjeću i otkrivati tijelo. Postoji nekoliko rješenja kako biste ga smanjili te pripremili svoje tijelo za ljeto.

Za početak, najvažnije je unositi u organizam dovoljno tekućine, najbolje vodu i biljne čajeve kako bi se potaknulo lučenje toksina. Hidrataciju traži i vaša koža. Stoga je bitno redovito nanositi kreme i ulja kako bi vaša koža bila nahranjena i zategnuta. Danas na tržištu postoje brojne učinkovite anticelulitne kreme koje vam mogu pomoći u borbi protiv narančine kore. Ako želite spriječiti stvaranje celulita, morate zaboraviti na nezdravu i masnu hranu i pića kao što su slatkiši, junk food, gazirana pića, alkohol i slično. S druge strane, trebate povećati unos voća, povrća, namirnica bogatih vitaminom C, kalijem i omega-3 masnim kiselinama. Osim što će vam takva prehrana pomoći pri topljenju masnih naslaga, osjećati ćete se zdravije i bolje.

Piling, masaža te tuširanje s hladnom vodom poboljšati će cirkulaciju čime će se razgraditi nakupine celulita. Jedna od najdjelotvornijih i najdugotrajnijih metoda za smanjivanje i sprječavanje narančine kore je vježbanje. Kardiovaskularni trening, kao što je trčanje, brzo hodanje ili plivanje ubrzati će metabolizam te aktivirati cirkulaciju. Isto tako, trening snage utjecati će na povećanje mišićne mase zbog čega će koža biti zategnutija i čvršća.

Borba s celulitom nije nimalo lagana. Potrebno je dosta truda, vremena i odricanja kako biste postigli zdrav i privlačan izgled kože. Međutim, uz pravilan pristup i nešto napora možete izaći kao pobjednik. Stoga krenite u napad već danas i dočekajte ljeto spremni i zadovoljni!
U nastavku provjerite izbor najučinkovitijih krema protiv celulita.

MULLER, 445,90 KN

 

MULLER, 394,90 KN

 

MULLER, 421,90 KN

 

MULLER, 439,90 KN

 

FARMACIA, 559,99 KN

 

FARMACIA, 395,20 KN

 

DOUGLAS, 1.535 KN

 

DM, 59,90 KN

 

DM, 139,90 KN

 

DM, 59,90 KN

 

DM, 41,90 KN