Privlačan ruž za usne idealan je završni touch svakoj kombinaciji i dio je osobnosti svake samouvjerene žene koja drži do svog izgleda. U kozmetičkoj torbici svatko od nas ima barem nekoliko omiljenih ruževa bez kojih ne možemo zamisliti dan i koji su nam ponekad jedini potrebni modni dodatak. Za sve ljubiteljice makeupa, riječka vizažistica Mia Matljan otkrila je koji su trenutno najveći trendovi među ruževima.

Kao i zadnjih nekoliko godina još uvijek su u trendu matt ruževi za usta kojih u ponudi imaju svi brandovi. Matt ruževi su napravili nevjerojatnu revoluciju i još uvijek su traženi pogotovo u nude nijansama koje se vraćaju i klasično crvene nijanse. Postoje u raznim pakiranjima tako da si svatko može pronaći svoje omiljeno pakiranje ( Loreal, YSL Tatouage Couture). Mala mana ovakvih ruževa je da znaju isušiti usta ili izgledati presuho na ustima pa savjetujem uvijek prije korištenja napraviti lagani peeling i nakon njega nanijeti od Elizabeth Arden eight hour baume ili neki balzam za usta koji se mora dobro upiti.

S povratkom nude nijansi vraćaju se i poznata Brigitte Bardot usta koja su bila obrubljena tamnijom olovkom iznad prirodne crte naših usana. Naravno, treba pripaziti da crta ne bude ipak previše iznad prirodne da ne bi izgledalo neuredno.

DIVIANA, 21,90 KN

 

DIVIANA, 66,90 KN

 

DOUGLAS, 44,90 KN

 

DOUGLAS, 74,90 KN

 

DOUGLAS, 115 KN

 

DOUGLAS, 155 KN

 

DOUGLAS, 295 KN