Sunce, more i morska sol imaju niz blagodati za naš organizam i naše tijelo. Naravno, kao i u svemu, tako je i u izlaganju suncu potrebno biti oprezan, slijediti pravila i upozorenja dermatologa. Umjereno izlaganje suncu nahraniti će vašu kožu D vitaminom, morska voda potiče čišćenje organizma i liječi kožne probleme a morski zrak je bogat negativnim ionima. Sve su to razlozi da bar dio ljeta provedete uz more i u moru. No, kao i u svemu, tako je i u izlaganju suncu potrebno biti oprezan i nakon godišnjeg odmora kožu nahraniti na pravilan način.

Hidratacija je najvažnija stavka kad je u pitanju koža lica. Tijekom ljeta bilo bi poželjno pojačati dnevnu i noćnu njegu. Na tržištu danas možemo pronaći zaista velik izbor različitih krema, maski i ulja. Odabir prilagodite tipu kože i razmazite vašu kožu.

Maske jednostavno obožavamo, one istovremeno hrane i njeguju kožu. Nakon što nanesete masku vaša koža zablista posebnim sjajem, stoga stručnjaci savjetuju korištenje maski bar jednom mjesečno.

Nahranite kožu lica na pravilan način i sačuvajte preplanulu put i sve blagodati koje je vaše lice upilo tijekom godišnjeg odmora.

loccitane, 289,10 kn

 

l’occitane, 361,40 kn

 

l’occitane, 224,90 kn

 

l’occitane, 192,90 kn

 

DOUGLAS, 155 KN

 

douglas, 125,90 kn

 

Douglas, 24,90 kn

 

DM, 15,90 kn

 

DM, 33.90 KN