Dragi svi!

Prošlu kolumnu sam pisala pozdravljajući samo žensku publiku, a budući da je dio muške populacije također čitao moje male ženske razgovore, sad Vas svih pozdravljam i pišem Vam novu kolumnu s naznakom dragi moji!

Kako je došlo do promjena u naslovu, došlo je do promjene i u odabiru teme, jer ova topla jesen još nam ne dozvoljava da pišemo o toplim zimskim kombinacijama.

Tako danas pričamo kako se srediti za večernji izlazak. Postoje razni večernji izlasci i druženja. Nekad je to druženje s prijateljicama, nekad s poslovnim partnerima, a ponekad s našim dragim muškarcima. Zato ćemo outfit složiti prema obliku izlaska.

Mali slatki susreti s vašim najboljim prijateljicama zahtijevaju manje chic kombinacije, a svi ostali večernji izlasci trebali bi imati dozu elegancije.

Možete se poslužiti već provjerenim malim crnim haljinama ili haljinom koju ćete prilagoditi vašem stilu i u kojoj ćete izgledati skladno i dotjerano.

Pobornice hlača svakako su lijepo viđene u muškim odijelima s bijelom košuljom, a uz sve to, tu su nezaobilazne potpetice uz malo nakita koji odabranu kombinaciju stavlja na viši nivo.

U mom primjeru, ja sam se odlučila poigrati jednom čipkanom bordo haljinom uz koju sam izabrala smaragdno zelene čizmice te isto takvu zelenu torbicu. Cijeli outfit upotpunila sam kožnom jaknicom ukrašenom zelenim krznenim ovratnikom.

Jakna, 1.110 kn
Haljina, 1.790 kn
Gležnjače, 1.590 kn
Sve Fashion&Friends

U takvim svečanim prilikama možemo si dati oduška te povećati svoju dozu ženstvenosti i seksipila za jedno romantično večernje izdanje.

Upravo ova kolekcija koju sam odabrala je za odvažne glamurozne gradske žene, s dijelom aristokratske elegancije.

Jakna, 1.110 kn
Haljina, 1.790 kn
Gležnjače, 1.590 kn
Sve Fashion&Friends

Nadam se da sam Vas malo inspirirala, odnosno predložila nove kombinacije boja za koje ponekad mislimo da su too much, a ipak su samo nešto novo, nešto što nas čini svojima i drugačijima od drugih.

Budite dosljedne svom stilu, neovisno o modnim trendovima. Zračite i blistajte u svakoj prilici na svoj, jedinstven i unikatan način, igrajući se modom i stilom.

Do čitanja,

vaša Eki.