Svi imamo nekakvu ljubavnu priču. Danas ću vam ja ispričati svoju.

Od malih nogu učimo sasvim nesvjesno što je ljubav. Prve su one prijateljske, pune radosti i zaigranosti, a zatim s godinama razvijamo ljubav prema našim roditeljima s više razumijevanja i poštovanja. Ljubav prema našim partnerima, iskrenu i čistu. Ljubav prema djetetu, bezuvijetnu. Najčešće zaboravimo u cijelome procesu voljeti sebe. Dajemo ljubav svima oko nas i dijelimo naš duh, a sebe ne prihvaćamo. Zbog toga ne znamo kako voljeti život u cjelosti.

Žuti džemper, FASHION&FRIENDS, 729,00 kn

Kako Vam ovo mogu govoriti s tolikom sigunošću?  Naučila sam na teži način, ali tako to kod mene obično i biva.

Puno puta nam jednostavno ne ide. Pitamo se zašto nas ljudi odbijaju iz svojih života, a poneki put i mi sami njih odbijamo. Odbijamo biti sretni. Nismo naučili voljeti sebe same. Prihvatiti se takvi kakvi jesmo i biti zahvalni na svemu što imamo.

Žuti džemper, FASHION&FRIENDS, 729,00 kn

Kako sam počela voljeti sebe, dan po dan? Teško. S puno uspona i padova. No, trik je u upoznavanju samoga sebe. Kada se spoznamo kao misaona bića i prihvatimo sebe, stvaramo ljubav prema sebi. Ne mislim na narcisoidnost ili lažno samopouzdanje. Govorim vam o istinskoj ljubavi. Svakim danom napredujem i ne želim reći da sam se spoznala u cjelosti, jer bi to bilo nemoguće. Moj život je tek odmotao svoje latice iz pupoljka.

Sivi kardigan, TALLY WEIJL, 199,90 kn
Roza potkošulja, INTIMISSIMI,159,00 kn

Cijeli svoj život se gradimo. Spoznajemo nove talente, postižemo nove ciljeve, postavljamo nove granice naših mogućnosti, a one su beskrajne. Zato svi mi trebamo onaj zen u kojem se pronalazimo, kada se čujemo kako dišemo, kako postojimo. Taj osjećaj mami osmijeh na lice, toplinu u srcu i zahvalnost na životu koji imamo. Tek tada smo svijesni sebe.

Bijeli džemper, RESERVED 249,90 kn

Dijete sam listopada. Prije nisam voljela jesen. No, naučila sam s vremenom da je ona posebna. Lišće koje stvara novu glazbu, tepih i boje. Hladni povjetarac tjera oblake od jučerašnje kiše i donosi ozeblo sunce. U svome mjesecu spoznala sam tko sam. Sklupčajući se u udobnu fotelju, gledajući kišu kako rominja, ispraznila sam misli. Ispunila sam svoja osjetila mirisom kiše, čaja i starih knjiga. Shvatila sam da nemam razloga da se ne volim. Sve je onako kako treba biti. Svaka odluka, svaki novi početak. Sve se dogodilo s razlogom i to sam ja. Luda, drugačija, u svojim mislima, tekstovima i slikarskim platnima. No, svi smo mi jedna divna apstrakna umjetnost i trebamo naučiti voljeti tu apstraknost i prihvatiti je kao ljepotu života koji nam je dan.

Sivi kardigan, TALLY WEIJL, 199,90 kn
Roza potkošulja, INTIMISSIMI,159,00 kn

Obuci svoj najdraži džemper, skuhaj čaj ili kavu. Uzmi dobru knjigu i sjedni. Zastani na trenutak i osvrni se oko sebe. Zatvori oči i poslušaj se kako dišeš. Smiri misli i ispuni ih mirisom inspiracije. Uživaj u trenutku spoznavanja sebe.

Bordo džemper, RESERVED, 249,90 kn

Kada zavoliš sebe, moći ćeš istinski voljeti druge oko sebe. Voljet ćeš život sa strašću i žarom. Oko tebe bit će polje pozitivne energije, a što si učinio dragi čitaoče? Naučio si voljeti sebe i sada voliš život kao nikada prije.

Svjetlo rozi džemper, RESERVED, 249,90 kn

Nadam se da sam Vam otvaranjem svoga srca dala inspiraciju za ovaj tjedan, kako modnu tako i duhovnu. Živite život i volite jer ljubav je sve.

Svjetlo rozi džemper, RESERVED, 249,90 kn

 

Foto:  ANTONELA BUTKOVIĆ