Tko je Ivana Pirizović? Prije svega, zaljubljenik u ležernu klasiku i eleganciju u svakom smislu. Pored toga, dodajte na to moderan stil  i boemske detalje i zapravo ste definirali Ivanu Pirizović.

Sretnom me čine lijepe stvari, umjetnost, dobra glazba zbog koje često odlutam, tanjuri ispunjeni hranom, zabačene male ulice, arhitekture različitih hrvatskih i svjetskih gradova i najviše od svega sitnice na koje nitko ne obraća pažnju i koje na kraju krajeva život znače. Klasici kao što su plave i sive traperice, predimenzionalno pletivo, bijele majice ili košulje, upotpunjeni zanimljivim cipelama i torbama dio su moje svakodnevne ležerne uniforme.

Ivana Pirizović

Volim stroge krojeve koji daju određene granice, ali isto tako volim biti slobodna osvježiti ih detaljima. Ukoliko se pitate kako moja elegantna uniforma može biti toliko ležerna – zaista može budući da sam ja stilist freelancer, bloger, turistički djelatnik, pa mi to svi moji poslovi dopuštaju. Moj moto i ono za čime se vodim je da se red, rad, disciplina, konstantnost i strpljenje apsolutno uvijek nagrađuju. Dakle, o čemu god da sanjate, zaista možete to i ostvariti, samo se predajte tome u potpunosti.

Ivana Pirizović