S prvim zrakama sunca počeli smo se veseliti novom godišnjem dobu, miris proljeća već se osjeti, biljke počinju pupati i stiže vrijeme koje svi toliko volimo. Proljeće je stiglo, kožu i kosu možemo početi njegovati specijaliziranim proizvodima za njegu nakon zime.

Niske temperature i suhi zrak u zatvorenim prostorijama napravili su svoje, stoga smo pronašli najbolje drogerijske preparate s kojima će se vaša kosa potpuno oporaviti.

@viktoriya_stilist_32

Lijepa i zdrava kosa san je svake žene, no uz pravilnu njegu, san može postati stvarnost. Maske za kosu prvi su korak, dobra maska nahranit će vašu kosu i dobro je obnoviti. Važno je nanositi je redovno i vjerujte nam, kosa će vam biti zdrava i sjajna. U posljednje vrijeme puno se priča o Ziajine maski 'Kozje mlijeko', a koja ne prestaje nizati pozitivne recenzije. 

Dm, 19,90 kn

L'occitane, 224,90 kn

Douglas, 49,90 kn


Ulja za kosu savršen su izum. Obavezno ih nanosite na kosu tijekom cijele godine prije sušenja fenom, ali i inače, dvije tri kapi na vrhovima kose učinit će čudo. Ulje možete koristiti prije pranja kose, nanesite ulje na cijelu kosu i pričekajte desetak minuta prije ispiranja i pranja.

Muller, 36,90 kn

Muller, Dm, 32 kn

Uz dodatnu njegu obratite pozornost na svakodnevnu njegu, odaberite šampon i regenerator koji najbolje odgovara teksturi vaše kose. Danas na tržištu postoje šamponi s različitim repair dodacima, od kolagena do različitih vitamina koji će kosi dati adekvatnu njegu.


Dm, 190,90 kn

Dm, 28,90 kn

L'occitane, 156,60 kn

Lijepa, sjajna i njegovana kosa dio je dobrog stila, bez obzira imate li dugu ili kratku kosu, važno je da je ona zdrava, stoga obratite dodatnu pozornost na njegu. Vjerujte nam, kosa će vam biti zahvalna.