Topli, sunčani, dugi i veseli dani trenutno su broj 1 na našoj listi želja. Nakon hladne i duge zime, mnogih dana provedenih u izolaciji i toplini svoja četiri zida, jedva čekamo udahnuti svjež zrak i upiti svaku zraku okrjepljujućeg sunca. A, što je bolji nagovještaj sunčevih zraka koje nas grle toplinom i obasjavaju srećom, od pupoljaka stabla trešnjina cvijeta?

Stablo trešnje u cvatu, koje otvara put svojim slatkim plodovima, pravi je vjesnik početka toplih, sunčanih dana. Upravo notama tih slatkih plodova, nježno zaokruženih energizirajućim aromama citrusa, prožeta je nova L'Occitaneova kolekcija Trešnjin cvijet – Voćna infuzija. Taj neodoljivi miris donosi čar provansalske druželjubivosti i velikodušnosti. Cvjetno-voćne note, isprepletene citrusnom aromom podsjećaju na osvježavajuću vodu obogaćenu cvijećem i voćem. Svaki proizvod nove kolekcije u sebi sadrži vodicu trešnjina cvijeta i ekstrakt trešnje iz Luberona... i donosi osmijeh na lice!

Gel za ruke 30 ml, 64,30 kn

Neodoljivo prepoznatljiva L’Occitane kolekcija Trešnjin cvijet i njezino ovogodišnje limitirano mirisno ruho donosi četiri proizvoda u različitim veličinama – gel za tuširanje u putnoj, regularnoj i maxi veličini, mlijeko za tijelo u putnoj i regularnoj veličini, kremu za ruke u gramaži idealnoj za svaku torbicu – malu ili veliku te neodoljivu toaletnu vodicu u klasičnom izgledu, kao i u roll-on obliku koji nudi mirisne dodire kada god i gdje god to poželite. 

Infusion Fruitèe Eau de Toilette, 50 ml 313,20 kn

Nježna mirisna kolekcija u L'Occitane trgovine stigla je u idealno vrijeme – u tjednu Valentinova, baš zato što predstavlja idealan poklon. Savršen dar bit će za sve žene koje vole L'Occitaneove prepoznatljive prirodne cvjetne mirise, obavijene raznobojnim citrusnim, zelenim ili voćnim dodacima. 

Idealne poklone, promotivne setove, kao i dodatne informacije o novoj kolekciji Trešnjin cvijet – Voćna infuzija, pronađite u trgovini L'occitane u Tower Centeru.


Gel za ruke 75 ml, 136,50 kn

Gel za tuširanje 75 ml, 48,20 kn

Roll-on Eau de Toilette 10 ml, 144,60 kn

Mlijeko za tijelo 75 ml, 72,30 kn