Film Barbie, koji trenutno igra u Cinestaru u Tower Centeru ruši rekorde gledanosti te se i dalje razgovora o odjeći, šminki i frizuri iz filma.

Česta tema o kojoj se priča su ruževi za usne korišteni tijekom snimanja filma. Upotrijebljeno je 48 različitih ruževa, a njih 40 bilo je u raznim nijansama ružičaste, od odvažnih neonskih do nježnih ružičastih ruževa. Ruževi za usne u pink nijansama su izvanredan način da istaknete svoju prirodnu ljepotu i dodate dašak ženstvenosti svom izgledu. 

Ruževi u svijetlim pink nijansama često su idealni za dnevne i ljetne lookove. Ove su nijanse obično svježe i suptilne, pružajući vam prirodno osvježen izgled. Za večernje prilike ili hrabriji izgled, tamnije pink nijanse su fantastičan izbor. One dodaju dozu profinjenosti i dramatičnosti, naglašavajući vaše usne na sofisticiran način.

Kada koristite ruževe u pink nijansama, važno je uskladiti ih s tonom vaše kože. Ako imate svijetliji ten, svjetlije nijanse pinka mogu izgledati posebno elegantno. S druge strane, dublje nijanse pinka izgledaju sjajno na tamnijem tenu.

Douglas, Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine ruž za usne 43,89 € (330,69 kn)

Bilo da se odlučite za mat, sjajni ili kremasti finiš, pink nijanse ruževa za usne pružaju vam priliku da izrazite svoju kreativnost i individualnost. Ne zaboravite koristiti olovku za usne kako biste definirali rubove usana i produžili trajnost boje.

Muller, 19,90 € (149,90 kn)

Muller, 25,99 € (195,82 kn)

Muller, 35,49 € (267,40 kn)

DM, 12,20 € (91,92 kn)

Dok vlada Babrie manija ne propustite na 4. katu Tower Centera posjetiti foto korner i postati Barbie.

Foto: Cinestar, web stranice proizvođača