L'OCCITANE je obogatio svoju nevjerojatno ženstvenu kolekciju Osmanthus koja osvaja svojim baršunastim cvjetnim notama. Na krilima zanosnih latica, povest će vas do Mjeseca i natrag. Osim obožavanog parfema, gela za tuširanje, mlijeka za tijelo i kreme za ruke, ovoj mirisnoj rapsodiji sada su se pridružili novi Parfem u ulju za tijelo i kosu, Pjena za tuširanje i Parfem za dom za difuzor. Sve ovo donosi zaokruženu mirisnu notu sreće koja će tako ljupko obogatiti vašu cjelokupnu rutinu njege, a i vaš će dom imati prepoznatljivi miris cvijeta osmantusa koji priziva lijepe emocije svježih i romantičnih večeri.

Ljubiteljice profinjene estetike, potpuno su zaljubljene u zelenu svježinu, baršunasti dodir marelice i kremaste drvenaste note ove raskošne kolekcije. Magija cvijeta koji cvate u jesen u nevjerojatnim krajolicima Dalekog istoka, postat će vaš omiljeni mirisni potpis.

Svaki proizvod iz Osmanthus kolekcije nosi poziv na putovanje, simbolizira slatki bijeg, i donosi ugodan miris za otkrivanje prekrasnog i tajanstvenog sastojka koji je stoljećima cijenjen u svojoj domovini Kini, a danas je očarao cijeli svijet.

Upoznajte novitete i prepustite se čistoj esenciji užitka.

Parfem u ulju za tijelo i kosu

Osim neodoljivog mirisa, tekstura ulja i njegova hranjivost kožu i kosu čini još blistavijima i privlačnijima. Nježan  suptilan, pogodan za svakodnevno nošenje, ali istovremeno dovoljno poseban da bude zaista upečatljiv. Bez obzira na priliku, Parfem u ulju za tijelo i kosu Osmanthus, ostavlja elegantan i sofisticiran trag, osvajajući sve oko sebe svojom neobičnom i karizmatičnom esencijom.

L'occitane, 60,40 € (455,08 kn)

Pjena za tuširanje Osmanthus  hidratizira i nježno miluje kožu poput luksuznog tretmana o kojem ćete postati ovisni.

L'occitane, 16,70 € (125,83 kn)

Parfem za dom za difuzor Osmanthus

Njegove voćne i cvjetne note zajedno stvaraju ugodnu, romantičnu i osvježavajuću atmosferu, koja će ostaviti snažan dojam kod svakoga tko svrati u vaš prostor oplemenjen ovim divnim mirisom. Ulijte parfem u difuzor, a intenzitet mirisa prilagodite količinom parfema i štapića u difuzoru. 

L'occitane, 16,70 € (125,83 kn)

Pronađite nove proizvode u L'Occitane trgovini u Tower Centeru.

Foto: PR