Dječje igraonice nisu samo mjesta za zabavu, one su i dragocjeni prostori za razvoj djece, poticanje socijalizacije te stvaranje veza između roditelja i djeteta. Ovi živopisni prostori obiluju igračkama, kreativnim aktivnostima i interaktivnim igrama koje potiču dječju maštu i kreativnost.

Jedna od najvažnijih prednosti dječjih igraonica je poticanje razvoja dječjih vještina. Kroz različite igre i aktivnosti, djeca imaju priliku razvijati motoričke sposobnosti, koordinaciju i perceptivne vještine. Uz to, interakcija s drugom djecom potiče razvoj socijalnih vještina poput dijeljenja, suradnje i učenja komunikacije. Osim toga, dječje igraonice pružaju idealno okruženje za socijalizaciju. Djeca imaju priliku upoznati nove prijatelje, stvarati veze i učiti o važnosti timskog rada. 

Happy Land igraonica u Tower Centru Rijeka nudi mališanima mnoštvo različite zabave, a odlična vijest je i to da su nedavno obogatili prostor sa još novih sadržaja u kojima mogu uživati i maleni i veliki.

Ono što će obradovati roditelje je još veća sigurnost u igraonici, budući da su od sad odvojeni prostori za one najmanje do 4 godine. Prostor je meeeeekan i sladak kao i Happy Landovci sami. Od sad taj prostor je i interaktivan, poučan i zabavan.  

Prostor za najmanje

Sigurni smo da će se svi mali nogometaši obradovati kad vide novi nogometni teren namijenjen velikim proslavama rođendana.Malo-nogometni teren

Da ne bude gužve Happy Land igraonica je dodala još 6 novih trampolina za skakanje do iznemoglosti.

Novi trampolini

Happy Land igraonica

Još veća i bolja Laser tag arena

Play Station room

Zimski praznici su započeli i traju sve do 25/02. Tim povodom Happy Land igraonica tijekom cijelih zimski praznika radi od 10:00 do 21:00. Svratite!