Za sve male fashioniste stigla je nova s.Oliver Junior kolekcija! Riječ je o vrlo posebnoj kapsulnoj kolekciji pod nazivom Festive Collection - kolekcija za posebne prilike. Ukoliko ste u potrazi za svečanom odjećom za vaše juniore ili želite na vrijeme kupiti njihovu odjeću za razna slavlja koja nas čekaju, nova dječja kolekcija upravo je stigla u s.Oliver trgovine.

Za djevojčice su dizajneri odabrali pastelne tonove: ružičasta, menta, bež i bijela. Prekrasne haljine od tila nadopunjene su trendi komadima poput modernog kostima s hlačama, elegantnog kombinezona i jakne od umjetne kože. Kolekcija za dječake također je u smirujućim tonovima: bež, plavi i bijeli.

s.Oliver

s.Oliver

Djeca će zasjati poput zvijezda na vašim posebnim danima. Nova s.Oliver Junior kolekcija bogata je raznim stilovima i bojama za svaki ukus i raspoloženje. Osim toga, svi proizvodi izrađeni su od kvalitetnih materijala koji osiguravaju udobnost i dugotrajnost. Inspirirajte se novom kolekcijom i pronađite odlične stilove za vaše najmlađe!

Kolekciju možete pronaći u  s.Oliver trgovini u Tower Centru Rijeka. 

s.Oliver

s.Oliver

Foto: PR