L’OCCITANE je otvorio novo poglavlje u svojoj priči, krenuvši na putovanje u prošlost u potrazi za skrivenim naslijeđem. Ovo olfaktivno putovanje kroz vrijeme započelo je susretom L’OCCITANEA i mladog istraživača sa strašću prema botanici i parfemima.

Inovacija koja crpi inspiraciju iz prošlosti i oživljava zaboravljeno cvijeće donosi mirisnu pustolovinu pretočenu u divnu ambalažu! Dizajn bočica inspiriran je tradicionalnim provansalskim vratima koja pozivaju na ulazak u svaki od triju svemira.

 "Željeli smo otkriti saznanja o tom cvijeću koje su parfumeri zaboravili, ali se ponekad koriste u drugim područjima", rekla je Anne-Sophie Bouville, voditeljica aktivnih mirisnih projekata u L’OCCITANEU.

Jedinstvena suradnja stručnjaka iz različitih područja omogućila je oživljavanje zaboravljenih cvjetova i stvaranje originalnih, prepoznatljivih mirisa. "Vratiti zaboravljeno cvijeće u srce stvaranja mirisa bila je jedinstvena avantura i uzbudljiv izazov", kaže Fabrice Pellegrin, parfumer u Firmenichu.

Svaka od 3 kolekcije obogaćena je proizvodima za njegu tijela, poput krema za tuširanje, mlijeka za tijelo, krema za ruke i mirisnih sapuna. 

Očaravajući doživljaj slatke djeteline - Mélilot

Slatka djetelina, cvijet pun povijesti, ali imedene svježine! Legenda kaže da kupka s cvjetovima slatke djeteline smiruje srce i otklanja melankoliju. Ponovno rođenje ovog cvijeta donosi osvježavajući miris koji spaja suptilnost i slatkoću provansalske slatke djeteline i dašak cvjetne livade na koži. Možete li zamisliti doživljaj koji pruža više miline i mira?

Eau de Parfum Mélilot

L'occitane, 71,90 € (541,73 kn)

Miris inspiriran notama žita i latica zlatnog gumba, istaknut će vašu eleganciju i iznenaditi vas posve originalnim mirisom, koji ostavlja neizbrisiv trag gdje god se pojavite.

Mirisna kolekcija sastoji se i od komplementarnih proizvoda za njegu tijela

Podatni gel za tuširanje privući će vas mirisom zelene svježine, žitnim i mliječnim notama te vašu kožu učiniti čistom i predivnom. 

L'occitane, 16,70 € (125,83 kn) 250 ml

Upotpunite svoj ritual njege uz mlijeko za tijelo koje kožu čini prekrasno mekom. Uz hidratiziranu i meku kožu, zaljubit ćete se i u miris medene djeteline.

L'occitane, 26,10 € (196,65 kn) 250 ml

Noble Epine: Jeste li se zapitali kako je nositi cvijet gloga na svojoj koži? 

Proljeće u Provansi oživljava, uz cvijet gloga, drage uspomene na toplije dane i festivale. Ponovno rođenje ovog cvijeta donosi meki, delikatni miris s voćnim notama badema i svježinom, kao da oživljava u našem nosu najdivnije uspomene. Osvježite prošlost uz L’OCCITANE i istražite čarolije mirisa koje će vas transportirati u zaboravljene svjetove mašte!

L'occitane, 71,90 € (541,73 kn)

Miris bijelog gloga pratio je vile koje su čuvale sela Provanse. Uz Eau de Parfum Noble Epine pratit će vas nježan i delikatan miris s notama badema i svježinom cvijeća. 

Za mirisnu i svježu kožu pobrinut će se Mirisna krema za tuširanje Noble Epine s ekstraktom bijelog gloga.

L'occitane, 16,70 € (125,83 kn) 250 ml

Neodoljive mošusne note i bademova mekoća mirisnog mlijeka za tijelo, upotpunjene s hidratiziranom kožom daju recept za ljepši dan.

L'occitane, 26,10 € (196,65 kn) 250 ml

Zlatni gumb ili Barbotine nosi poseban pečat iskričavosti

Zlatni gumb, cvijet vječne mladosti i agroekologije! Ovaj je cvijet nestao iz svijeta parfema zbog promjene trendova, ali ponovno ga je oživio L’OCCITANE kroz nježno cvjetni miris s toplim drvenastim notama. Ova mirisna priča jedva čeka da je ispričaju, svojim stilom, oni s pomaknutom i odvažnom estetikom.

L'occitane, 71,90 € (541,73 kn)

Eau de Parfum Barbotinekreacija inspirirana simbolom besmrtnosti očarat će vas sofisticiranim cvjetnim i aromatičnim notama. Ekstrakt zlatnog gumba natjerat će vas da se zaljubite u ovaj zaboravljeni cvijet.

Mirisni gel za tuširanje Barbotine ostavlja na vašoj koži nježan trag cvjetne kamilice i toplih drvenastih nota.

L'occitane, 16,70 € (125,83 kn) 250 ml

Uz hidratizirajuće mlijeko Barbotine s ekstraktom zlatnog gumba, zavolite svoju kožu i počastite je svježim notama kamilice i toplim drvenastima kordima.

L'occitane, 26,10 € (196,65 kn) 250 ml

Projekt Forgotten Flowers, koji nadilazi polje olfaktorne kreacije, vratio je u punom sjaju cvijeće koje krasi polja i vrtove Provanse, a koje je nestalo iz svijeta parfema. Ovaj je projekt omogućio L’OCCITANEU da dodatno razvije svoju stručnost u nabavi prirodnih sastojaka i suradnji s uzgajivačima.

Oživite prošlost uz L’OCCITANE i ponovno otkrijte magiju zaboravljenih mirisa te uživajte u jedinstvenim svjetovima mašte!

Pronađite nove proizvode u L'Occitane trgovini u Tower Centeru.

Foto: PR