Obrve često čine značajnu razliku u izgledu lica. Pravilno uređene i njegovane obrve mogu naglasiti vašu ljepotu i dodati dozu samopouzdanja.

Prvi korak prema savršeno uređenim obrvama je odabrati odgovarajući oblik. Ovisno o vašem licu i osobnim preferencijama, obrve se mogu oblikovati u različitim stilovima. Klasična opcija je prirodno lagan luku. Uvijek se posavjetujte s profesionalcem ako niste sigurni koji oblik vam najbolje odgovara. U Chix Threading baru na 2. katu Tower Centera Rijeka možete se uvjeriti u profesionalnu uslugu koju nude.

Ako razmišljaš o tetoviranju obrva, vrijeme je da pružiš šansu kani, klasičnoj boji za obrve i brows up-u! Uz malu pomoć tih tretmana tvoje obrve će izgledati savršeno. 

Brows up je tretman stiliziranja prirodnih obrva kojim se postiže efekt punoće i većeg volumena. Trajnost efekta ovisi o tvojoj koži i dlaci, u prosjeku 15-40 dana.

Nakon tretmana obrve je potrebno njegovati uljem! Mi imamo CHIX BROW BOOSTER koji je namijenjen upravo za to - hrani, jača i daje sjaj. Svaki dan bar jedanput (a preporuka je više puta dnevno!) stavi po jednu kapljicu na svaku obrvu. 

Nakon njege možeš ih češljati i oblikovati kako želiš!

Chix Threading Bar, 16 € (120,55 kn)