Postoje trenuci u životu koje želimo zapamtiti zauvijek, trenuci koji su nam toliko važni i lijepi, trenuci koje želimo zabilježiti i sačuvati. Srećom, danas je ta mogućnost nikad lakša, uz svu dostupnu tehnologiju možemo napraviti odlične fotografije i snimke.

Sami, bez profesionalne pomoći. Snimanje pod vodom? Vožnja bicikle niz padinu? I mogućnost snimanja svega toga? Zvuči odlično i uz SJCAM akcijske kamere i izvedivo. SJCAM akcijske kamere imaju mogućnost zabilježiti sve vaše posebne trenutke.

Idealne su za aktivni odmor, sportaše i avanturiste. Želite li zabilježiti skijaške avanture ili avanturističku vožnju biciklom, uz ovu kameru to ćete vrlo jednostavno i postići. Male su i vodootporne što znači da možete biti potpuno opušteni kad ih koristite. Često je  pravi odmor i opuštanje odlazak u sportsku aktivnost bez mobitela, ali opet u današnje vrijeme svi volimo dokumentirati posebne trenutke i uspjehe, stoga je SJCAM nešto zaista sjajno i potrebno. Idealna za obitelj, putovanja i izlete. Posjetite Mobilcentar A1 u Tower Centru i odaberite vašu prvu kameru koja će vas vjerno pratiti tijekom svih avantura.

MOBILECENTAR A1, 399,20 KN