E, pa ne spavam noćima, da li ovo pisati ili ne pisati. 

Prevladalo je pisati. Zato piši Eki što to tvoje modne oči vide.  Iako je sve u očima promatrača, moram vam reći da mene pomalo smetaju osobe koje se usude ljude kritizirati, bez da su sami uspjeli napraviti nešto ili svašta. 

Obzirom da ja uređujem svoj modni blog, dala sam si za pravo da zamolim sve koji prate modne portale da razmisle što žele svojim komentarom postići.

Prvenstveno moda je igra, i tko u njoj uspijeva otkriti čari spajanja kombinacija, čemu potreba naglašavati “this is not good.”Zaboravljamo da su se vremena promijenila, više nije bitno da su torbica i cipele iste boje ili materijala. Mame su nas učile nikad kockasto i šareno, ali moda se mijenja i danas je u modi sve dozvoljeno.

Ukoliko to još vidiš na mladoj osobi koja to lijepo zna nositi, suzdrži se negativnih komentara. Naravno ponovit ću, takav stil odijevanja tebi se ne mora sviđati i ti to ne bi nikad odjenula, to je pravo tvog odabira.

Kimono, 2.540 kn Replay. Košulja, 169,90 kn Mango

Ali isto tako pravo je da se poštuje hrabrost ili kreativnost u kojoj se ti možda ne snalaziš. Ponavljam, moda je i stil. Ja imam svoj, ti imaš svoj. Zbog toga nismo bolje niti lošije osobe. Zato prije nego napišeš, razmisli kako bi se ti osjećao da se neka nepoznata osoba izruguje komentarima, mada možda ni sama nije stručna o istom.

Stoga suzdrži se komentara teta Marice i probaj napraviti nešto slično “if you can.”

Kimono, 2.540 kn. Suknja, 1.690 kn, Replay. Košulja, 169,90 kn. Sandale, 349,90 kn Mango

Ja osobno nisam doživjela negativne komentare, ako i jesam onda je to pozitivna zafrkancija s obje strane. Ovdje sam više stala u obranu onih koji znaju i žele uživati u modnom svijetu. 

Moda nisu samo traperice i tenisice, moda je uspješnost odabira svega što ti se sviđa. I da, uvijek će biti Marica i Anica, i onih koji vole negodovati.

Nadalje, prestajem biti pametna i pametovati svojim savjetima te vam šaljem par slika kako ja vidim modu u mojim očima.
Mare i Ane, da ste Vi meni žive i zdrave bile i do slijedeće kolumne još puno komentara napisale…. 

Kimono, 2.540 kn. Suknja, 1.690 kn, Replay. Košulja, 169,90 kn. Sandale, 349,90 kn. Torba, 349,90 kn Mango

Za danas sam odabrala kimono i suknju s print uzorkom. Ispod svega stavila laganu bijelu bluzu. Moderna torba, crno-bež špagerice i male mačkaste naočale upotpunili su outfit.

Sve je to snimljeno na našoj lijepoj rivi, u gradu koji teče.

Foto: Eni Brušnjak