S pojavom prvih zraka sunca za kojima toliko žudimo, odmah posežemo za sunčanim naočalama. Osim što štite naše oči, one dodaju "točku na i" svakom stylingu. U kvalitetan par sunčanih naočala isplati se uložiti, a uz pravilnu njegu one mogu potrajati godinama.

Ako planirate krenuti u potragu za novim naočalama, zasigurno vas zanima kakvi će modeli biti popularni ove sezone. I dalje će prevladavati mačkasti oblik sunčanih naočala, no ove godine dizajneri su malo preinačili njihov izgled, a rezultat su tzv. slim cat-eye naočale čiji su okviri nešto uži i izraženiji od dosadašnjih. 

Optika Anda

Riječ je o retro naočalama, trendu koji se pojavio 50-ih godina prošlog stoljeća, a sada se vraća na velika vrata. Navedeni model već uočavamo na licima popularnih modnih znalaca i blogerica, tako da ne sumnjamo da će potražnja za njima samo rasti. Ukoliko želite unijeti malo različitosti i istaknuti se u moru jednobojnih okvira, odlučite se za onaj s uzorkom.  Još jedan trend među sunčanim naočalama koji nam se učinio zanimljivim su predimenzionirani modeli koji se savršeno uklapaju i u elegantne kombinacije.

Kao što vidite iz priloženog,  izbora sunčanih naočala ima dovoljno da se zadovolji svačiji ukus. Možemo reći da je moto ove sezone biti drugačiji, odvažan, a najvažnije je ostati dosljedan svome stilu i osobnosti. Sigurni smo da ćete pronaći inspiraciju među modelima sunčanih naočala koje vam donosimo u nastavku, a čekaju vas u trgovinama Tower Centera.

Optika Anda, 2.830 kn

Optika Anda, 2.530 kn

Optika Anda, 2.650 kn

Optika Anda, 2.360 kn

Optika Anda, 1.630 knGhetaldus, 990 kn

Ghetaldus, 1.340 kn

Ghetaldus, 3.920 kn

Interoptika, 890 kn

Interoptika, 1.800 kn

Interoptika, 1.200 kn

Interoptika, 770 kn

Interoptika, 1.430 kn

Foto: Optika Anda, Ghetaldus, Interoptika