Svijet bez tehnologije teško je zamisliti, tehnologija je promijenila naše živote na načine koje nismo mogli ni zamisliti. Prolaskom vremena ona je kreirala novi svijet i postala nešto na što se oslanjamo i nešto bez čega ne možemo zamisliti svakodnevicu. Uz pomoć gadgeta postali smo brži, jednostavnije obavljamo zadatke i poslovne obaveze.

Smartwatch, informatizirani ručni sat čije mogućnosti nadilaze uobičajeno mjerenje vremena danas je nezaobilazan modni dodatak gotovo svakog muškarca. Pojavom prvih pametnih satova mogli smo se pitati što je to i kako to funkcionira, no danas je priča drugačija. Pametni satovi sve su napredniji i dostupniji, njihove mogućnosti su sve veće. Odlične baterije, GPS, srčani senzor, akcelerator za sport, aktivnosti i spavanje. Lagan, praktičan i dopadljiv ima odlične opcije koje krase pametne satove; e mail, tekstualne poruke, pozive te se notifikacije raznih aplikacija pojavljuju na ekranu sata.


Huawei GT Watch 2 46 mm – cijena 1.999,00 kn A1 MOBILCENTAR

Osjećaj koji pruža smartwatch stvara ovisnost, sve prednosti koje ima ovaj gadget nešto su na što se čovjek brzo nauči. Praktični, korisni i odličan modni dodatak, u pametne satove iz naše ponude zaljubit ćete se na prvi pogled.

Samsung Watch Active 2 40 mm- cijena 2.899,00 kn A1 MOBILCENTAR
Galaxy watch Active 2 44mm, cijena 4.198 kn. T-CENTAR
GARMIN Vivomove, cijena 1.439,10 kn ELIPSO