Ljeto je pred nama, gradska vreva vreba što na asfaltu, što u večernjim izlascima. Dolazi nam ono bajkovito doba koje s nestrpljenjem čekamo svake godine. Ljetni praznici su tu da se zabavimo i odmorimo. 

Svatko se od nas bar jednom upitao - što odjenuti za neku od večernjih zabava, ako nije zadan "dress code." I što sad? Poznato je kako mala crna haljina prolazi uvijek. Osim male crne haljine, proći će i crno odijelo. Moj izbor za jedno ljetno druženje je kombinezon crne boje.


Kombinezon, 1.199 kn COMMA. Cipele, 699,30 kn MASS. Torba, 111,30 kn MASS. Naušnice, 59 kn. Narukvice 138 kn. Ogrlica, 109 kn KAMEN DUGA

Kombinezon, 1.199 kn COMMA. Majica 319 kn COMMA. Naušnice, 59 kn. Narukvice 138 kn. Ogrlica, 109 kn KAMEN DUGA
Uz ove "ziheraške" ideje, važno je ostaviti snažan prvi dojam. Tu će nam pomoć biti detalji naši svagdašnji jer detalji dobar stil grade. Njihova moć je nezaobilazna. Neki od detalja svakako su cipele i torbe zbog kojih ćete iskočiti iz gomile. S haljina, zlatni sjaj se preselio na cipele i torbe. Dobra je stvar s cipelama i torbama u boji zlata, što se lako mogu kombinirati sa svim drugim bojama i uzorcima te su nosive od jutra do večeri.

Kombinezon, 1.199 kn COMMA. Naušnice, 59 kn. Narukvice 138 kn. Ogrlica, 109 kn KAMEN DUGA

Kombinezon, 1.199 kn COMMA. Cipele, 699,30 kn MASS. Torba, 111,30 kn MASS. 
Osim cipela i torbi, i mali detalji podižu svaku odjevnu kombinaciju. Za to koristimo razni nakit kao što su prstenje, ogrlice .. Mogu biti i bižuterija. Bitno je da blista. Jer nije uzalud ona...kako zračiš, tako i privlači".

Zato drage moje, moj "final touch" je što više nakita, od ogrlica, narukvica i visećih naušnica pa nadalje. 
I nadajmo se da nas neće opet lokotirati kako bi se i dalje mogle družiti i sređivati za neke nove Riječke ljetne noći.

And in the end...držimo pozitivnu distancu, s osmjehom…kako zračis, tako i privlačiš. 

Vaša E. G. EKI


Foto: Mateo Malvić