Sport Vision prepoznao je važnost pružanja pomoći onima kojima je najpotrebnija! Partnerstvo s Crvenim Nosovima, čija se misija oslikava u sloganu "Smijeh Budi Nadu" predstavlja korak prema osiguranju i pružanju bitne podrške djeci u bolnicama i starijima u domovima. Crveni Nosovi tugu pretvaraju u radost, a strah i nemoć u snagu. Svojim kreativnim pristupom uče djecu i odrasle kako svoju bol mogu preobraziti u snagu te tako lakše prebroditi nedaće koje su ih snašle.

Dok Crveni Nosovi nesebično pružaju podršku djeci i starijima u domovima, Sport Vision svojim doprinosom pomaže u ostvarenju njihove plemenite svrhe. Ovo partnerstvo nije samo o prodaji sportske opreme, već o stvaranju pozitivnog utjecaja u zajednici i širenju osmijeha svima kojima je to potrebno. U srcu ove plemenite suradnje leži angažman Sport Visiona da na svaki prodani Champion artikl odjeće donira 0,10€ Crvenim Nosovima. Ova inicijativa ne samo što omogućuje kupcima da podrže svoje sportske potrebe, već i pruža priliku za sudjelovanje u humanitarnom djelovanju koje pruža smijeh i nadu onima kojima je to najpotrebnije. 

Suradnja simbolizira snagu humanosti te omogućuje i tebi da kupnjom Champion odjeće budeš dio hvalevrijedne inicijative! Crveni Nosovi tugu pretvaraju u radost, a strah i nemoć u snagu. Svojim kreativnim pristupom uče djecu i odrasle kako svoju bol mogu preobraziti u snagu te tako lakše prebroditi nedaće koje su ih snašle.

Dok Crveni Nosovi nesebično pružaju podršku djeci i starijima u domovima, Sport Vision svojim doprinosom pomaže u ostvarenju njihove plemenite svrhe. Ovo partnerstvo nije samo o prodaji sportske opreme, već o stvaranju pozitivnog utjecaja u zajednici i širenju osmijeha svima kojima je to potrebno.

U srcu ove plemenite suradnje leži angažman Sport Visiona da na svaki prodani Champion artikl odjeće donira 0,10€ Crvenim Nosovima. Ova inicijativa ne samo što omogućuje kupcima da podrže svoje sportske potrebe, već i pruža priliku za sudjelovanje u humanitarnom djelovanju koje pruža smijeh i nadu onima kojima je to najpotrebnije.

 

Suradnja simbolizira snagu humanosti te omogućuje i tebi da kupnjom Champion odjeće budeš dio hvalevrijedne inicijative!