L’OCCITANEOVA priča počinje s maslinom, stablom koje je simbol Provanse. Berba maslina trenutak je radosti i veselja za cijelu obitelj i prijatelje koji se prije blagdana okupljaju kako bi uživali u plodovima svoga rada. A jeste li znali da je maslina za mnoge Provansalce oduvijek bila tradicionalno blagdansko drvce?

Stoga ovih blagdana L’OCCITANE dijeli svoje radosno nasljeđe kroz ovaj kultni sastojak i odabrane darove limitiranih kolekcija iz Provanse.

U suradnji s umjetnikom Stevenom Wilsonom donosimo radost u život za ovogodišnje blagdane. Njegov retro dizajn, koji je oplemenjen modernošću, nadahnut je prirodom, oživljava radost, slobodu i osjećaj beskrajnih mogućnosti vremena. U šarenim, radosnim izdanjima, pronađite nove proizvode koji će nadolazeće blagdane pretvoriti u kaleidoskop najdivnijih emocija.

Blistavo lišće

Nova kreacija dočarava mirispovjetarca koji nježno dodiruje listove masline. Tonovi mandarine pružaju mirisu svježinu, a kontrastira ih topli i zaokruženi miris sandalovine. Blistavo lišće, ova uniseks kolekcija, inspirirana je mirisom listova stabla masline i izaziva radosne emocije pune iskričave energije. Krema za ruke, gel za tuširanje, ultralagana krema za tijelo, balzam za usne, ultranježni sapun i balzam za usne, vaši su novi saveznici za najljepši izgled natopljen neodoljivim notama moćnog samopouzdanja. 

L'occitane

Badem i cvjetovi

Neočekivano senzacionalno, prvo limitirano izdanje omiljene kolekcije Badem, pravi je spektakl za sva čula. Miris iz kolekcije Badem i cvjetovi inspiriran je cvjetovima masline. Umirujuće note badema nježno grle svježe i briljantno srce cvijeta masline i citrusa.

Ulje za tuširanje, koncentrirano mlijeko za tijelo, odlična krema za ruke i šumeća kocka za kupanje dočaravaju nezaboravna iskustva njege i divan su dar za svakoga koga želite usrećiti i naglasiti mu koliko je za vas poseban.

Ulje za tuširanje, obogaćeno bademovim i maslinovim uljem iz Provanse i Mediterana, udovoljava zahtjevima L’OCCITANEOVE Povelje o čistoći formula. Njegova se formula pretvara u prozirni mliječni losion koji nježno čisti i dugotrajno hidratizira – čak i izrazito suhu kožu. Njegov suptilan, ali slastan cvjetno-gurmanski miris rezultat je ispreplitanja badema, cvjetova masline i citrusa.

L'occitane

Puderasti karite

Mekani, umirujući miris kolekcije Puderasti karite, obavija ruke poput vela inspiriran je grančicama masline. Spoj karite oraha i maslinovog drveta stvara puderasti, kremasti akord koji se isprepliće sa zelenim, nježnim notama.

Krema za tuširanje, sapun, mlijeko za tijelo i balzam za usne, proizvodi su koji će unijeti nježnost i toplinu u zimske dane.

L'occitane

Ruža i breskva

U ovom limitiranom izdanju, nježna, vesela ruža susreće se sa sočnom, raskošnom breskvom - a rezultat je čista radost. Ako ne možete zamisliti cvjetni i voćni susret između stoljetne ruže i vinogradarske breskve, ne brinite. L’OCCITANE ga je pretočio u bočicu. Ovaj radosno primamljiv miris je zvijezda kolekcije koja uključuje laganu kremu za ruke, laganu kremu za tijelo, gel za tuširanje i šumeću kocku za kupanje.

L'occitane

Pronađite nove proizvode u L'Occitane trgovini u Tower Centeru Rijeka.

Foto: PR