Vedar šarm proljetnog jutra dotiče naša osjetila i priprema nas za nove pustolovine i izazove tokom dana. Upravo to čini i nova limitirana kolekcija Herbae par L'Occitane Sauge Sclarée iz L'Occitanea čiji je nježan, aromatičan i zavodljiv miris inspiriran ženom snažne i neustrašive osobnosti.

Usuditi se biti ono što istinski jest, izboriti se za sebe na poslu ili okruženju, ili jednostavno osjećati se poletno i ne dopustiti da je negativne misli spriječe u važnim trenucima. Raskošna izdanja proizvoda nove kolekcije donose osvježenje na ovom tragu i dozu optimizma, a njihova mirisna tajna leži u inspiraciji buketom kadulje s jedinstvenim notama koje podsjećaju na miris tamjana mističnog završetka. Upravo je to osnova po kojoj je stvoren senzualni i tajanstveni dodir nove kolekcije. Od gela za tuširanje koji nježno čisti kožu i ostavlja je mekom, preko mlijeka za tijelo i kreme za ruke, pa sve do mirisnog sapuna i neizostavne toaletne vodice, cijelo tijelo je pokriveno blistavom svježinom muškatne kadulje.

L'occitane, poklon set


Majčin dan, svaki dan!

L'Occitane, brend koji iznimno poštuje ljudske vrijednosti, osobitu pažnju poklanja majkama. Nježne i učinkovite formule njegujućih proizvoda posebno gode brižnim majčinim rukama i tijelu. Od prvog pada kada tek učimo hodati, pa do bezbrojnih neprocjenjivih savjeta, njezina briga i utjeha nikada ne prestaju. Čak niti kad odrastemo. Iako je svaki dan idealan dan za pokazati koliko nam znači, jedan dan u godini dodatno naglašava našu ljubav prema njoj. Otkrijte poklon setove iz L'Occitanea osmišljene kao najnježniji i najmirisniji poklon kombiniranih proizvoda iz ikoničnih kolekcija Trešnjin cvijet, Osmanthus, Badem i Herbae par L'Occitane. Za Majčin dan posebno razveselite majke u svom životu, raznježite i potaknite naljepše osmijehe uz vaš tajni potpis privrženosti i divljenja utkan u predivne darove za mame.

L'occitane, Eau de Toilette 481,90 kn

L'occitane, gel za tuširanje 120,90 kn

L'occitane, parfem u gelu 116,50 kn

L'occitane, mlijeko za tijelo 72,30 kn

L'occitane, krema za ruke 64,30 kn

Foto: PR