Svi se neizmjerno veselimo ljetu, no zbog velikih vrućina make up koji smo nanijeli ubrzo ne izgleda ni približno onako kao kad smo ga stavili. Na koji način istaknuti na licu najbolje bez straha od “otapanja” otkrila nam je naša poznata vizažistica Mia Matrljan.

Odlučili smo snimiti kratki video tutorial s Miom koja je pokazala kako jednostavno do ljetnog looka koji je postojan.


Primeri su dobar dodatak kako bi vam podloga bila postojana, sprječava klizanje šminke s lica i omogućava postojanost što je u ljetnim mjesecima izuzetno bitno.

Muller, 178,90 kn

Umjesto pudera ljeti koristite BB kreme. One su savršen izbor za ljeto jer istovremeno njeguju, hidratiziraju i prekrivaju sitne nepravilnosti na koži.

Douglas, 755 kn


Najprodavaniji ljetni beauty proizvod svakako je bronzer. Pravilno nanesen bronzer licu daje osunčan efekt, preplanulost i sjaj. Možete ga koristiti I kao sjenilo za oči, kad ga nanosite na lice s kistom po licu (od čela prema bradi) radite slovo E ili 3.


I na kraju, ove sezone nezaobilazne su olovke i maskare u jarkim bojama koje će dati upečatljiv izgled. Za suptilniji izgled nanesite crnu maskaru na gornje trepavice, a na donje maskaru u boji.

Douglas, 299 kn

Muller, 124,90 kn

Muller, 124,90 kn


Vizažist: Mia Matrljan

Model: Leona Udović

Muzika: bensound.com