U ovoj su kolumni na red došle one koje stalno viču: “Ester, mani se više štikli". Tako sam, drage moje bosonoge kontesse, izabrala nešto za vaš lagani hod.Naravno, neću vas tako ogoljene pustiti u grad.

Ovaj odabir vrijedi samo za ljetnu akciju poput šetnje plažom ili pokoji đir na barci. Dakle, na red su došle ravne, plavo bijele sandale uz istu takvu slamnatu torbicu. 

Sandale, 209,30 kn. Torba 79,50 kn MASS

Za one među vama ipak željne malo više potpetice, odabrala sam natural špagerice te malenu boršicu u istom tonu. Za takve lagane šetnje uz more, ne može se zaobići look u bijelom. Prvenstveno mislim na bijelu košulju. 


Cipele, 150 kn, torbica 110 kn WOMEN SECRET. Šešir, 59,90 kn RESERVED

Znamo da su bijele košulje i bluze bezvremenski komadi koje nosimo cijele godine. No dolaskom ljetnih dana, one se posebno ističu u svakom outfitu. Lako ih je kombinirati te s njima nećete nikad pogrješiti. Sjećate se Ume Thurman u 'Paklenom šundu', Julie Roberts u 'Zgodnoj ženi' ili Angeline Jolie u 'G. i gđi. Smith'? Sve su one nosile bijelu košulju bez dodataka i izgledale savršeno.


Bluza, 419,40 kn, hlače 349,50 kn GERRY WEBER. Cipele, 150 kn, torbica 110 kn WOMEN SECRET. Šešir, 59,90 kn RESERVED

Bluza, 419,40 kn GERRY WEBER. Hlače, 159,90 kn SPORTINA


Zato, zaplovimo danas u light izdanju. Bijeloj kombinaciji  koju možete zamijeniti primjerice hlačama na pruge pidžama stila. Ne zaboravite na šešir te smjelo krenite duž našeg plavog mora. 


Nosi mi se bijela boja i ostani uvijek svoja!

Vaša E.G.Eki

Foto: Viviana Lokmer Sulina, LaVie studio