Zima ne prestaje pokazivati svoje zube, a zbog niskih temperatura, toplo pletivo i debele jakne postale su naši omiljeni komadi odjeće. To se ne odnosi samo na nas, već i na naše ljubimce koje je potrebno zaštititi od zimske hladnoće kako bi nesmetano uživali u dugim šetnjama i snježnim radostima.

Neki psi imaju debelo krzno koje ih dovoljno grije tijekom zimskih mjeseci. S druge strane, tu su kratkodlaki psi, kao i oni bez poddlake kojima je potrebna dodatna zaštita u obliku jakne ili pletiva. Osim što će ih grijati, pretvoriti će ih u preslatke stilske zvijezde svake šetnice. Moda za ljubimce posljednjih je godina sve popularnija. Možemo birati između raznovrsnih modela i materijala odjeće za naše drage četveronošce.

@slakipalaki 

Za kišne dane, birajte skafandere od vodonepropusnog materijala, kako bi dlaka vašeg ljubimca ostala suha. Mnogi vlasnici vole svoje četveronožne prijatelje odijevati po posljednjoj modi i za njih biraju trendi majice, kaputiće i pletiva. Zbog neizmjernog veselja i ljubavi koju nam pružaju, naši ljubimci zaslužuju samo najbolje. Stoga ih ove zime zaštitite od niskih temperatura i nabavite kvalitetne i tople jakne koje ćete pronaći u trgovini Vet Pet u Tower Centru.

Pupa u kaputiću iz Vet Peta, 34,38 € (259 kn)Vet Pet, 22,43 € (169 kn)


Vet Pet, 31,72 € (239 kn)

Vet Pet, 48,44 € (365 kn)

Vet Pet, 52,03 € (392 kn)

Vet Pet, 63,57 € (479 kn)

Foto: unsplash, privatni album, @slakipalaki, web stranica proizvođača