Saznajte koji su najbolji prirodni sastojci u dezodoransima i osjećajte se svježe cijeli dan! Uz već poznati roll-on, probajte i dezodorans u balzamu i oduševite se baršunastim osjećajem njege bez tragova.

Melvita, vodeći francuski brend prirodne kozmetike, sa zadovoljstvom predstavlja čak 3 nova certificirano organska dezodoransa za cjelodnevnu svježinu, s dokazanom učinkovitošću protiv neugodnih mirisa, prilagođene svim tipovima kože.

Novi Dezodorans za 24-satnu zaštitu dolazi u formatu roll-ona, s nježnom formulom bez aluminijevih soli, alkohola i sode bikarbone. Formuliran s pažljivo odabranim aktivnim sastojcima poput aloe vere i biljnog praha, ovaj certificirano organski dezodorans pruža trenutačan osjećaj svježine, regulira vlažnost kože i ne blokira prirodni proces znojenja.

Dokazana učinkovitost i korisničko zadovoljstvo čine Melvita 24-satni dezodorans pravim izborom za sve one koji žele učinkovito rješenje protiv neugodnih mirisa bez štetnih sastojaka. Kako bi potkrijepili svoje tvrdnje, Melvita je provela korisničke testove s pozitivnim rezultatima.

Prema rezultatima testiranja na 32 odrasle osobe tijekom četiri tjedna, 100 % potrošača smatra da je dezodorans ugodan za korištenje, dok njih 97 % ističe kako se poštuje ravnoteža njihove kože. Čak 91 % korisnika tvrdi da proizvod ne ostavlja mrlje na odjeći, a 81 % potvrđuje njegovu učinkovitost u borbi protiv neugodnih mirisa. Dodatno, 78 % sudionika testiranja primijetilo je smanjenje osjećaja vlage.

Muller, 18,30 € (137,88 kn)

Muller, 13,80 € (103,98 kn)

Muller, 13,80 € (103,98 kn)