Osvježite svoje ljeto ekskluzivnom, limitiranom kolekcijom Citronovac i Cvijet mrkve brenda L'Occitane! Otisnite se u jedinstveno putovanje mirisa i njege koje će oživjeti vašu kožu i dušu. Ova inovativna kolekcija je pravi dragulj, sastavljen od 96 % biorazgradivih sastojaka, dokazuje predanost L'Occitanea očuvanju prirode i ekološki održivim praksama.

Istražite čarobni svijet citrusa i slatkog mirisa mrkve iz Provanse, koji su pažljivo ubrani i pretočeni u organsku kolekciju koja budi čula, donoseći vam svježinu i vitalnost. Svaki proizvod iz ove kolekcije je posebno formuliran kako bi vašu kožu nahranio, hidratizirao i ostavio osjećaj mekoće i blistavosti.

Otkrijte osvježavajući gel za tuširanje, koji će transformirati vašu rutinu tuširanja u senzualno iskustvo, ispunjeno citrusnim mirisom i njegujućim svojstvima. 

Ne zaboravite na hidrataciju lagano teksturiranim mlijekom za tijelo, koje će vas omotati u neodoljiv miris i dugotrajnu hidrataciju. 

Oblak iskričave energije i naleta vedrine pratit će vas tijekom cijelog dana uz Eau de Toilette Verveine – Fleur de Carotte Citronovac – Cvijet mrkve koji će utisnuti pečat ljeta u vašu kožu. 

Dok će se za nježan dodir na rukama koji oslikava mirise provansalske tržnice, pobrinuti svilenkasta krema za ruke.

Uz sve to, kolekcija Citronovac – Cvijet Mrkve potiče održivost i ekološku svijest. Pakiranja su napravljena od recikliranog materijala, a bočice su dizajnirane s ciljem smanjenja otpada i promoviranja recikliranja. Posvećenost brenda planetu je jasna. Vjerujemo da ljepota može biti odgovorna i nježna prema okolišu.

Ovo je vaša prilika da se okupate u luksuzu prirode, osjetite blagodati organskog citronovca iz Provanse i probudite svoje osjetila mirisima i teksturama koje će vas preplaviti osjećajem ljeta. Iskoristite ovu limitiranu kolekciju i doživite ljepotu prirode na najintenzivniji način.

Budite jedni od prvih koji će iskusiti čaroliju kolekcije Citronovac – Cvijet mrkve brenda L'Occitane. Pronađite nove proizvode u L'Occitane trgovini u Tower Centru.

Foto: PR