Vrhunski Melvita proizvodi s prirodnim i certificirano organskim formulama koje su nježne prema vašoj koži i okolišu, sada su dobili pojačanje! U kolekciju su stigla 3 nova proizvoda za njegu i čišćenje koja će vas oduševiti radi sastava, a jednako i radi učinkovitosti. Glavni sastojak formule? Organska aloe vera, nadaleko poznata po svojim hidratantnim svojstvima, omogućuje koži da bolje zadrži vodu te potiče njenu sposobnost regeneracije. 

Nježni gel za tuširanje sastoji se od 13 sastojaka te je pogodan za sve tipove kože, a njegova izdašna pjena s nježnim cvjetnim mirisom 100 % prirodnog podrijetla omogućit će vam uživanje u pravom trenutku blagostanja s kojim možete započeti ili završiti svoj dan. Prije nego li se sami uvjerite u to, dokaz kvalitetne njege je 81 % ispitanika koji su potvrdili da gel njeguje kožu bez isušivanja. Gel dolazi i u ambalaži ponovnog punjenja koje smanjuje potrošnju plastike za čak 76 %! 

Nježnom čišćenju pridružuje se i Nježna micelarna vodica s još manje sastojaka! Spoj 9 sastojaka skoro 100 % prirodnog podrijetla učinit će kožu čistom, umirenom i hidratiziranom, te je savršena za učinkovito uklanjanje šminke i prirodno čišćenje kože lica. 

Konačno, Nježno hidratantno mlijeko najnužniji je finiš koji će dugotrajno hidratizirati kožu i činiti je mekanom na dodir i umirenom. Njegova topljiva tekstura zavest će vaše prste, dok će njegov nježan miris s notama nerolija, narančinog cvijeta, ružine vodice i lišća kruške, osvojiti vaše osjetilo njuha. 

Novi proizvodi nisu mislili samo na vas, već i na okoliš! Ambalaža je izrađena od 100 % reciklirane plastile te doseže mogućnost do 100 % reciklabilnosti.

Nježna micelarna vodica, Muller 92,50 kn (12,28 eur)

Nježni gel za tuširanje, ponovno punjenje, Muller 124,50 kn (16,52 eur)

Nježni gel za tuširanje, Muller 148,50 kn (19,71 eur)

Nježno hidratantno mlijeko, Muller 124,50 kn (16,52 eur)