Moda, hrana, fitness i pozitivne misli samo su neke od tema o kojima ću pisati vama, dragim čitateljima Tower  Lifestyle Magazina. Nadam se da ću vas inspirirati te razveseliti u nadolazećim temama koje stižu uskoro!

A tko sam ja!?

Odgovor na to pitanje ćete saznati čitajući moje objave, ali ono što vam mogu reći jest da sam studentica marketinga iz Rijeke. Friška bloggerica 😉 te se nadam da ćete me i vi popratiti na tome putu !

KARLA JOKIĆ

Svi vječito tržimo svoje mjesto pod suncem. Problem je u tome što ga tražimo na krivim mjestima, jer ono je u nama. U trenutku kada sam se oslobodila strahova, osuđivanja i pretjeranog analiziranja počela sam privlačiti drugačiju zbilju. Snovi su se počeli ostvarivati korak po korak. Sve što je bilo potrebno jest da vjerujem u sebe, radim te ulažem, i svemir, Bog, sudbina, u što god vjerujete, pomogao mi je na tome putu.

KARLA JOKIĆ

Cijeli svoj život bila sam kretivno dijete. Slikam na platnu, pjevam, skladam, pišem priče. Uređivala svoju sobu i crtala planove i nacrte kako ću je presložiti ili renovirati. Moda je bila moje najveće utočište od malih nogu. Do sada nisam znala da će moja kreativnost, moja najveća strast prerasti u nešto više. Nisam mogla ni zamišljati da ću svoje snove ostvarivati na najljepši mogući način, radeći ono što volim!

KARLA JOKIĆ

Pisanje bloga postalo je moja utopija. Tu izražavam sve svoje mogućnosti i pretačem ih u cjelinu koja napokon dobiva smisao.

Do čitanja,

                        vaša Karla !